• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Bursa Görükle'ye raylı sistem müjdesi

Bursa Görükle'ye raylı sistem müjdesi
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Görükle’de düzenlediği sokak iftarına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, raylı sistemin bölgeye en kısa zamanda ulaşacağını söyledi.


Büyükşehir Belediyesi’nin başta kent merkezindeki meydanlar olmak üzere 17 ilçede düzenlediği sokak iftarları, Görükle’de de renkli görüntülere sahne oldu. Belde meydanında gerçekleşen iftara, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Görükle Mahalle Muhtarı Harun Kızıl, Dumlupınar Mahalle Muhtarı Reşat Aktaş, Büyükşehir bürokratları ile vatandaşlar katıldı. Yüzlerce vatandaşla orucunu birlikte açan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, güçlü şehirlerle güçlü Türkiye’nin peşinde olduklarını belirterek, raylı sistemin en kısa zamanda Görükle’ye ulaşacağını müjdeledi. Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak imkanları zorlayarak bu uğurda çaba sarf ettiklerini belirten Altepe, kent merkezi ile ilçelerin her türlü ihtiyaçlarını karşılayarak hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade etti.

Görükle’nin sadece raylı sistem değil diğer yatırımlarla adeta şaha kalkacağını vurgulayan Altepe, “Muhtarımız soruyor, ‘Raylı sistem gelecek mi?’ diye. Evet gelecek. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Sadece raylı sistem değil spor tesisleri, gençlik ve kültür merkezleri de olacak. Hasan Güney Okulu’na ilave bina lazım deniyor. O da olacak. Niçin göreve geldik? Hizmet etmek için. Onun için elimizden geleni yapacağız. Yeter ki ağzımızın tadı bozulmasın” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim