• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

"Bursa Hava Yolları"nın ismi tescilleniyor

"Bursa Hava Yolları"nın ismi tescilleniyor
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın imkanlarını artırmak için kendi hava yollarını da hayata geçireceklerini ifade etti.

Bursa Hava Yolları geliyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın imkanlarını artırmak için kendi hava yollarını da hayata geçireceklerini ifade etti.

Altepe, "Bursa Hava Yolları'nın ismini tescilledik, arkadaşlarımız konuyla ilgili çalışıyor." dedi.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaptığı açıklamada, önlerinde büyük bir sorumluluk olduğunu kaydetti. Başkan Altepe, “Bu ecdadın torunları olarak atmamız gereken adımlar var.

Dünya bizden çok şey bekliyor. El atmamız gereken çok şey var. Bursa olarak el birliği ile bu gayeye doğru çalışıyoruz. Bursa hızlı bir şekilde kalkınıyor. Buna rağmen yapacak çok işimiz var. Bursa’nın imkanlarını daha da artıracağız. Hedefimiz, Bursa’nın hava yolunu daha fazla kullanmasıdır. Bu kapsamda hava ulaşımı konusunda önemli çözümler üreteceğiz. Bursa’nın kendi hava yollarını el birliğiyle gerçekleştireceğiz. Bursa Hava Yolları'nın izin tescillerini aldık. Bursa’nın kazandığı bir hizmet olacak. Bu projeyi tüm kurum kuruluşlarımız, odalarımız ve valiliğimizle birlikte yapmak istiyoruz. Çok çalışacağız. Yeter ki birlik ve beraberlik içerisinde olalım.” diye konuştu.

Öte yandan Bursa'da İl Özel İdaresi ile sanayici ve işadamlarının ortak girişimiyle kurulan Bursa Hava Yolları AŞ (BHY) ile 11 ayrı noktaya günlük bin 100 yolcu taşınması hedefleniyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim