• BIST 9689.36
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Bursa Hırsızlık Olayları

Bursa Hırsızlık Olayları
Özellikle de yaz döneminde nüfusun termal tatil için şehre gelen kişiler nedeni ile büyük bir oranda artış gösterdiği Bursa'da alınan tüm önlemlere rağmen suç oranlarında da artış yaşandığı görülmektedir.

Tatilcileri kazanç kapısı olarak gören suçluların şehre bu dönemde akın etmesi ile beraber Bursa haber paylaşımlarında hırsızlık olaylarının büyük bir oranda arttığı göze çarparken yaşanan hırsızlık olayları ise yerel haber siteleri üzerinden yakından takip edilmektedir. Burada amaç insanların hırsızlık olaylarından haberdar olarak gereken önlemleri almaları ve olaylara karşı daha uyanık olmalarını sağlamaktır. Özellikle de hırsızlık olaylarının daha fazla yaşandığı yerlerden Bursa  haber paylaşımlarında uyarılar yapılarak bu tip istenmeyen olaylara karşı korunmaları teşvik edilmektedir. Yani ilkeli habercilik anlayışlarından biri olan haberden yararlanılması sağlanır.

Bursa Asayiş Haberleri

Günümüzde artık internet her alanda yararlanılan muazzam bir kaynak olarak kabul edilmekte olup konut yatırımı yapmak isteyen kişiler dahi internetten farklı alanda pek çok bilgi almaktadır. Örneğin Bursa'da konut yatırımında bulunmak isteyen kişiler Bursa haberleri kategorisinde sunulan asayiş haberlerini inceleyerek yatırım için en uygun olan bölgeleri belirlemeye çalışmakta, yine burada yazlık alarak tatillerini geçirmek isteyen kişilerde yaşayacakları sakin bir yeri seçmeyi hedeflemektedir. Bu nedenle asayiş haberleri büyük bir önem taşımakta ve Bursa haberleri alanında yerel haber akışını üstlenen siteler öne çıkmaktadır. Çünkü ulusal haberlerde bu tip küçük asayiş olayları kendilerine pek yer bulamazken yerel haber siteleri ise küçük asayiş olaylarını dahi haberleştirerek insanlara ulaştırma görevini üstlenmektedir.

 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim