• BIST 9008.98
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Can Yapan, thyssenkrupp Industrial Solutions Turkey’in CEO’su oldu

Can Yapan, thyssenkrupp Industrial Solutions Turkey’in CEO’su oldu
Can Yapan thyssenkrupp Industrial Solutions Turkey CEO’su olarak atandı.

Türkiye, thyssenkrupp için büyüme gösteren çok önemli bir pazardır. Gayri Safi Yurtiçi Hasıla’nın (GSYİH) çeyreğinden fazlası enerji, madencilik, çelik, petrokimya ve çimento gibi endüstriyel sektörlere dayanmaktadır. Bu nedenle endüstriyel tesislerin, sistemlerin mühendisliği ve inşası için küresel bir ortak olan thyssenkrupp Industrial Solutions’un faaliyet alanlarına uygunluk göstermektedir.

Can Yapan, thyssenkrupp Industrial Solutions Turkey CEO’su: “Türkiye, thyssenkrupp Industrial Solutions’a çok önemli büyüme fırsatları sunmaktadır. Bölgedeki varlığımızı güçlendirerek gelecekte müşterilerimize daha yakın olmayı ve daha hızlı ve daha iyi hizmet sunmayı hedefliyoruz.“

Dr. Çetin Nazikkol, thyssenkrupp Türkiye, Orta Doğu ve Afrika CEO'su: “Can Yapan gibi stratejik, müşteri odaklı bakış açısını, operasyonel sağlamlık ve ülkeye olan güçlü bağlılığıyla birleştirebilen birinin, Türkiye’de thyssenkrupp Industrial Solutions faaliyetlerine liderlik edeceği için çok memnunuz“.

Can Yapan, lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği ve lisansüstü eğitimini Berlin Teknik Üniversitesi’nde Küresel Üretim Yönetimi bölümlerinde tamamladı. 2016 yılında Türkiye Bölge Ofisi Yöneticisi olarak katıldığı thyssenkrupp ailesinde, thyssenkrupp'un aktif olduğu tüm faaliyet alanlarında bölgenin gelişimi için kapsamlı bir stratejik yol haritası geliştirdi. thyssenkrupp ailesine katılmadan önce Siemens, P&G, PwC, Dupont şirketlerinde Operasyon Yöneticisi, Strateji ve İş Geliştirme gibi çeşitli pozisyonlarda 12 yıldan fazla tecrübeye sahip oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim