• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

CAS’ın yeni hizmet binası, törenle açıldı

CAS’ın yeni hizmet binası, törenle açıldı
Ercan Havaalanı’nda yer hizmetleri veren Cyprus Airport Services Limited (CAS)’ın yeni hizmet binası bugün düzenlenen törenle Başbakan İrsen Küçük tarafından açıldı.

Başbakan İrsen Küçük, Kıbrıs Türk halkı üzerindeki izolasyonların devam ettiğini, ancak  birliktelik ve dayanışma devam ettiği sürece çok daha güzel günlere gelineceğinden kimsenin kuşkusu olmamasını isteyerek, “Anavatanımız Türkiye bizi desteklemek için her zaman yanımızda. Biz gayreti ortaya koyacağız, onlar da bize desteklerini sürdürecektir” dedi.

Ercan Havaalanı’nda yer hizmetleri veren Cyprus Airport Services Limited  (CAS)’ın   yeni hizmet binası bugün düzenlenen törenle Başbakan İrsen Küçük tarafından açıldı.

Açılış töreninde Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hamza Ersan Saner yanında, CAS yetkilileri, çalışanları ve davetliler de hazır bulundu.

BAŞBAKAN KÜÇÜK

Başbakan İrsen Küçük açılış töreninde yaptığı konuşmada, ülkede turizmin her geçen gün gelişmekte olduğuna işaret etti, ülkeye gelen uçaklara ve yolculara yer hizmetleri veren  CAS’ın çok önemli bir görev yaptığını söyledi.

Ercan ihalesinin tamamlanmasıyla ülkeye gelen yolcu sayısını yüzde 100 artırma hedefine ulaşacaklarını  dile getiren Başbakan Küçük,  CAS’ın öneminin bundan sonraki dönemde daha da artacağına dikkati çekti.

CAS’ın sıkıntılarının aşılmış olması nedeniyle personelin çok daha rahat ve etkili hizmet vermeye başladığını, yeni hizmet binasının yapımına da önemli katkılar sağladıklarını öğrendiğini anlatan Küçük,  “Çalışanların çalıştığı kurumlarına sahip çıkması gerçekten çok güzel ve anlamlı. Bu nedenle CAS personelini kutlamak istiyorum”  dedi.

Kıbrıs Türk halkı üzerindeki izolasyonların devam ettiğini ancak  birliktelik ve dayanışma devam ettiği müddetçe çok daha güzel günlere gelineceğinden kimsenin kuşkusu olmamasını isteyen Küçük, “Anavatanımız Türkiye bizi desteklemek için her zaman yanımızda. Biz gayreti ortaya koyacağız, onlar da bize desteklerini sürdürecektir. Bu vesileyle bir kez daha Anavatan Türkiye hükümetine yaptığı katkılardan dolayı teşekkürü bir borç bilirim” şeklinde konuştu.

Başbakan Küçük, CAS’ın yeni binasının hayırlı olmasını dileyerek sözlerini tamamladı.

SANER

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hamza Ersan Saner de, 2006’dan bu yana hizmet veren CAS’ın  yer hizmetlerini en kaliteli şekilde uluslararası standartlarda sunma gayretlerinin her tür takdirin üzerinde olduğunu söyledi.

KTHY’nin uçuşlarının durduğu dönemde CAS çalışanlarının çok ciddi sıkıntıları elbirliği ile aşmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Saner, bugün CAS  çalışanlarının bugün geleceğe dönük endişelerinin ortadan kalktığına işaret etti.

Saner, o dönemdeki sıkıntıların aşılmasına katkılarından dolayı Başbakan İrsen Küçük ve Türkiye hükümeti yetkililerine de teşekkür etmek istediğini söyledi.

CAS’ın geçtiğimiz yıl  4 bin 100 uçağa hizmet verdiğini, bunun yüzde 40’ı aşan bir rakam  olduğunu anlatan Saner, bu yıl bu rakamı  4 bin 600’e yükseltmeyi hedeflediklerini belirterek, “İnşallah daha da yukarılara taşıyacağız” dedi.

Ercan Havaalanı’nı 2001 yılında kullanan yolcu sayısı 760 bin iken 2011’de bu rakamın 2 milyon 444 bine yükseldiğini kaydeden Saner, bunun dünya standartlarına göre çok ciddi rakam olduğunu vurguladı.

Ercan Havaalanı’nın yeni ihalesine çıkıldığını anımsatan Saner, ihalenin tamamlanmasının ardından ülkeye çok daha ciddi hizmetler sunulmaya başlanacağını söyledi.

MÜJDAT YÜCEL

CAS Yönetim Kurulu Üyesi Müjdat Yücel de, 2006 yılında küçük adımlarla ama büyük umutlarla başlattıkları hizmetlerin, bugün farklı boyutta bir açılışla devam ettiğini söyledi.

Yeni hizmet binasının hizmete girmesinde çalışanların büyük emeği olduğunu belirten Yücel, kuruldukları günden bu yana heyecanlarını kaybetmediklerini belirtti. Yücel, KTHY’de yaşananlar sonrasında içine düştükleri sıkıntıların aşılmasına koydukları katkı nedeniyle Başbakan İrsen Küçük ile  Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hamza Ersan Saner’e de teşekkür etti.

Yücel, CAS’ın verdiği hizmetleri çok daha üst düzeye çıkarmak için ileriye dönük hizmetlerini aralıksız sürdürmeye devam edeceklerini ekledi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim