• BIST 9076.69
  • Altın 2324.954
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9453
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

CEO Club Finans Zirvesi

CEO Club Finans Zirvesi
Vodafone Türkiye Finanstan Sorumlu İKB Yardımcısı Hatiboğlu:"Finans sektöründe yaşanan dijital dönüşüm, sektördeki şirketlerin akıllı teknolojiler sayesinde büyüme, verimlilik ve rekabet potansiyelini doğrudan artırmasını sağlamaya devam edecek."

Vodafone Türkiye Finanstan Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Derya Hatiboğlu, "Finans sektöründe yaşanan dijital dönüşüm, sektördeki şirketlerin akıllı teknolojiler sayesinde büyüme, verimlilik, karlılık ve rekabet potansiyelini doğrudan artırmasını sağlamaya devam edecek. Finans sektöründe de dijitalleşmenin öncüsü olmayı hedefliyoruz." dedi.

Vodafone Türkiye'nin ana sponsorluğunda, Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlenen CEO Club Finans Zirvesi'nde konuşan Hatiboğlu, Türkiye'nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonları doğrultusunda, Türkiye'deki işletmelerin her zaman ve her yerde dijital iş olduklarını ve buna yönelik çözümler sunduklarını anlattı.

"Yarına Hazırım çatısı altında kurumsal müşterilerimizin telekomünikasyon ve teknoloji ihtiyaçlarına yönelik uçtan uca geliştirdiğimiz ve uyguladığımız çözümler ile, yüksek mobilite ve verimliliğe ulaşmalarını hızlandırıyoruz" diyen Hatiboğlu, bu hızlanmanın aynı şekilde müşterilerinin hizmet verdiği müşterilere de yansıdığını söyledi.

Konuşmasında Vodafone ve Accenture işbirliği ile hazırlanan Dijitalleşme Endeksi verilerinden de bahseden Derya Hatiboğlu şunları kaydetti:

"Endekse göre, Türkiye'de finansal hizmetler sektörü, yüzde 81'lik skoruyla dijitalleşme performansı açısından lider konumda yer alıyor. Bununla birlikte, finansal hizmetler sektöründe rekabette geride kalınmaması için yeni teknolojilere yapılan yatırım kritik önem taşıyor. 2018 yılında bankacılık sektöründe Nesnelerin İnterneti (IoT) alanında yapılacak yıllık harcamaların bu seneye göre yüzde 31 oranında artarak, 153 milyar doları bulması bekleniyor.

Finans sektöründe yaşanan dijital dönüşüm, sektördeki şirketlerin akıllı teknolojiler sayesinde büyüme, verimlilik, karlılık ve rekabet potansiyelini doğrudan artırmasını sağlamaya devam edecek. Bu kapsamda, geleceğin dijital dünyasına ve rekabet ortamına bugünden hazır olmak isteyen işletmelere sunduğumuz çözümler ile, her sektörde olduğu gibi finans sektöründe de dijitalleşmenin öncüsü olmayı hedefliyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim