• BIST 9814.75
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

Çin Southern ve Airbus FSH'den anlaşma

Çin Southern ve Airbus FSH'den anlaşma
Çin Southern Havayolları A380 Uçak Saat Hizmetleri Sözleşmesi’ni imzaladı.Airbus genişletilmiş hizmetler için kendi havayolu müşteri tabanını genişletiyor.

Çin Southern Havayolları Airbus FSH ile anlaştı

Çin Southern Havayolları A380 Uçak Saat Hizmetleri Sözleşmesi’ni imzaladı.Airbus genişletilmiş hizmetler için kendi havayolu müşteri tabanını genişletiyor.

İlk Çin operatörü Çin Southern Havayolları, 2011 yılının ikinci yarısından itibaren hizmete başlamak üzere sahip olduğu beş adet A380 Airbus uçakları ile uçmak için A380 filosu için özelleştirilmiş Uçak Saat Hizmetleri (FHS) sözleşmesini Airbus ile imzaladı.

Airbus Çin Southern Havayolları’na Airbus dünya çapında müşteri hizmetleri sistemi tarafından desteklenen bir ısmarlama FHS çözüm kriteri sunacak. Bu uzun vadeli antlaşma, Hat Değiştirilebilir Birimlerin kullanılabilirliği ve ilgili lojistik ve Çin Southern Havayolları için bakım hizmetlerini garanti ediyor. Sozleşme ile Çin Southern Havayolları Airbus FHS müşterilerinin büyüyen kulübüne katıldı.

“Airbus A380 ve Çin Southern Havayolları için Airbus A380 FHS tanıtımı Airbus ile uzun ve başarılı bir ortaklığa uzanıyor. A380 filosu için tamamen özelleştirmiş olduğumuz Airbus Uçak Saat Hizmetler çözümü ile yolcularımıza alışkın oldukları en yüksek servisin sağlanmasına katkıda bulunacak.”diye belirtti Dong Suguang Çin Southern Havayolları Mühendislik ve Bakım Genel Müdür Yardımcısı.

Çin Airbus Operasyon ve Müşteri Hizmetleri Kıdemli Başkan Yardımcısı Pierre Steffen,

“Çin Southern Havayolları Airbus A380’i Çin’de ilk tanıtan ve kullanan ilk müşteri olarak bir kez daha sahip olduğu yenilikçi vizyonu ve aldığı mükemmel kararları sergilemistir.

A380 Çin’in en hızlı büyüyen seyahat pazarının ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir uçak ve Airbus FHS bizim mükemmel hizmet sunmak için tam bağlılık ilkemizin altını çiziyor”dedi.

2011 Mart ayının sonundan itibaren Çin Southern Havayolları 169 adet A320 ve 18 adet A330 Aırbus ailesi ile Çin’deki en büyük Airbus filosu olarak hizmet sunacak. Çin Southern Havayolları 2005 yılında verdiği beş adet A320 iki katlı Airbus siparişi ile de Çin’de bir ilk oldu.

Airbus FHS’in tüm müşterileri bugün Airbus A330, A340, ve A380 olmak üzere 64 uçak ile Airbus ‘ın üstün operasyonel performansdan yararlanıyorlar.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim