• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Corendon Airlines, 2 şehire tarifeli uçacak

Corendon Airlines, 2 şehire tarifeli uçacak
Merkezi Antalya'da bulunan Hollanda ve Belçika'dan Türkiye'ye yolcu taşıyan Corendon Hava Yolları Şirketi, gelecek yıldan itibaren Hollanda'dan İstanbul ve Antalya'ya tarifeli seferlere başlamayı hedefliyor.

Corendon 2 şehre tarifeli uçacak

Merkezi Antalya'da bulunan Hollanda ve Belçika'dan Türkiye'ye yolcu taşıyan Corendon Hava Yolları Şirketi, gelecek yıldan itibaren Hollanda'dan İstanbul ve Antalya'ya tarifeli seferlere başlamayı hedefliyor.

Corendon Hava Yolları Şirketi Ortağı ve Genel Müdürü Yıldıray Karaer, yaptığı açıklamada, Amsterdam, Rotterdam ve Brüksel'den Türkiye'nin çeşitli illerine yaptıkları charter uçuşlarla gurbetçileri memleketlerine taşıdıklarını anımsattı.

Geçen yıl başlayan Brüksel-Eskişehir, Lyon-Eskişehir seferleri ile Amsterdam'dan Elazığ ve Sivas bölgelerine yaptıkları uçuşların çok başarılı geçtiğini belirten Karaer, gelecek yıl Haziran - Eylül döneminde Brüksel - Trabzon ve Brüksel - Malatya arasında da direkt seferler başlatacaklarını bildirdi.

Hollanda ve Belçika'dan KKTC'ye Antalya üzerinden yolcu taşıdıklarını anlatan Karaer, şunları kaydetti:

''Amsterdam, Rotterdam ve Brüksel ile Lyon şehirlerinden Türkiye'nin çeşitli illerine yaptığımız uçuşlarla gurbetçilerimizi memleketlerine taşıdık.

Bu uçuşlarımız oldukça başarılı geçti. Gelecek yıl Haziran - Eylül dönemlerinde bu Avrupa şehirlerinden Trabzon ve Malatya'ya da direkt seferler başlatacağız.

KKTC'ye Antalya üzerinden yaptığımız uçuşlar da oldukça başarılı gidiyor. KKTC'de Corendon bir numara oldu. Hollanda ve Brüksel'den KKTC'ye haftada iki uçuşumuz var.

Bu uçuşlarımız kış döneminde de devam edecek. Yıl içinde KKTC'ye 10 bin yolcu taşımayı hedefledik. Ancak KKTC turizmi kumar turizmine endeksli.

Mas turizmine hazır değil. Öte yandan İskandinav ülkelerinden Türkiye ve çeşitli ülkelere yapılan seferlerimiz de gelecek yıl devam edecek.''

TARİFELİ SEFERLER

Karaer, gelecek yıl Avrupa'nın çeşitli kentlerinden Türkiye'ye tarifeli uçuşlar yapmak istediklerini de vurgulayarak, şu bilgileri verdi:

Tarifeli uçuş belgesi almak için çalışmalara başladık. Gelecek yıl Hollanda - İstanbul ve Hollanda - Antalya arasında tarifeli uçuş belgesi almak istiyoruz.

Bunun çalışmalarına başladık. Büyük bir sıkıntı olmaz ise 2011 yılında tarifeli seferlere başlayacağız. Gerçi şu anda yaptığımız charter uçuşları da adeta tarifeli uçuşlar gibi...''

''İNGİLTERE VE KAZAKİSTAN'A DA UÇMAK İSTİYORLAR''

Uçuşlar için yeni destinasyon ve pazar arayışlarını sürdürdüklerini anlatan Karaer, yeni destinasyon olarak uzun uçuşlar yapmak istediklerini bildirdi.

Öncelikle İngiltere ve Kazakistan'a uçmak istediklerini vurgulayan Karaer, şöyle devam etti:

''Corendon olarak sürekli kendimizi yeniliyoruz. Bu nedenle hem uçuş destinasyonlarını hem de hizmet kalitesini artırmak istiyoruz.

Charter seferlerinde Corendon internet ortamında check-in yapıyor. Yolcularımız yemek siparişi verebiliyor. Yine uçaklarımızda uçuş sırasında duty free satışları başlattık.

Hollanda ve Belçika'nın yanı sıra Almanya ve Fransa'dan da Antalya'ya yoğun uçuşlar olacak. Ayrıca kış döneminde İstanbul merkezli olmak üzere İstanbul - İran ve İstanbul - Sudan ile İstanbul - Abu Dabi'ye uçuşlar başlatacağız.

Yeni ürünler ve farklı pazarlar arıyoruz. MAS turizminin yanında Eylül, Ekim ve Kasım aylarında tenis için yolcu taşıyacağız.

Gelecek yıl Ocak ayında itibaren Hollanda ve Belçika ile bazı Avrupa ülkelerinden futbol takımları Antalya'da kamp yapacak.

Golf turizmi için Hollanda ve Belçika'dan 5 bin golf sporcusunu Antalya'ya getiriyoruz.''

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim