• BIST 9909.39
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C

Corendon, kuruluş yılını Çeşme’de kutladı

Corendon, kuruluş yılını Çeşme’de kutladı
Corendon Airlines ve Corendon Touristic, kuruluş yıl dönümlerini Ege’nin gözbebeği Çeşme Alaçatı’da eşsiz bir koyda konumlanan yeni aldıkları Corendon Premier Solto Hotel’de tüm personeli ile hafta sonu tatili yaparak kutladı.

Türkiye’nin en büyük turizm gruplarından biri olan Corendon Turizm Grubu çatısı altındaki Corendon Airlines ve Corendon Touristic, kuruluş yıl dönümlerini Ege’nin gözbebeği Çeşme Alaçatı’da eşsiz bir koyda konumlanan yeni aldıkları Corendon Premier Solto Hotel’de tüm personeli ile hafta sonu tatili yaparak kutladı.

Hollanda ve Belçika’dan Türkiye’ye en fazla turist getiren turizm grubu olan Corendon çatısı altındaki şirketlerden Corendon Airlines kuruluşunun 10.yılını, grubun incoming şirketi Corendon Touristic ise 14.yılını çalışanları ile birlikte kutlamak için şirketin merkezi olan Antalya’dan İzmir’e özel uçak kaldırdı. Grubun son otel yatırımı olan Alaçatı’daki Corendon Premier Solto Hotel’de konaklayan personel ve şirket yönetimi, 2 gün boyunca Alaçatı Ot Festivali’nde ve Çesme Jazz Festivali’nde eğlenerek sezon öncesi moral topladılar.

650 personeli olan şirketin Corendon Premier Solto Hotel’de düzenlenen kuruluş gala gecesinde, ilk gününden bu yana hizmet veren tüm personeline plaket takdim edildi. Çalışanlar plaketlerini Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ve Corendon Touristic Genel Müdürü Bora Karaer’den aldı. Yıldıray Karaer’in personeline teşekkür etmek için yaptığı konuşma sırasında şirketten emekli olanlar, şirkette tanışıp evlenenler ve görev başında vefat edenleri anmasıyla gecede duygusal anlar yaşandı.

corendon3.jpg

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim