• BIST 9079.97
  • Altın 2330.986
  • Dolar 32.3639
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Cumhurbaşkanı'nın oteline saldıran firari darbeci askerlerden biri yakalandı

Cumhurbaşkanı'nın oteline saldıran firari darbeci askerlerden biri yakalandı
FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te konakladığı otele saldırı düzenleyenler arasında bulunan bir asker, Muğla'nın Ula ilçesinde yakalandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz darbe girişimi sırasında bulunduğu Marmaris’teki otele o ayrıldıktan kısa süre sonra helikopterle gelip saldırıda bulunan darbeci askerlerden biri daha yakalandı. 

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tatil yapıp ayrıldığı otele helikopterle gelip saldırıda bulunan özel kuvvet askerlerinden biri, Ula İlçesi’nde otostop yaparken yakalandı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi  sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardından,  Marmaris'te konakladığı otele saldırı düzenleyen askerler arasında yer aldığı  belirlenen bir üsteğmen, Muğla'nın Ula ilçesinde yakalandı.

Ula ilçesinde polis ekiplerinin  yaptığı yol kontrolü sırasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konakladığı otele  saldırı düzenleyenler arasında olduğu tespit edilen Denizci Üsteğmen SAT Komando Üsteğmen Ali Sarıbey, sivil  kıyafetle gözaltına alındı.

Sarıbey'ın otostop yapmaya çalışırken yakalandığı belirtildi. Sarıbey'in silahının da ele geçirildiği öğrenildi.

Armutalan Mahallesi’nde de kıyafet çalarken görüldükleri belirtilen 3 asker de bu bölgede aranıyor.

Öte yandan dün  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te konakladığı otele saldırdıktan sonra kaçan darbeci askerlerden biri, şort ve havluyla ilçedeki bir marketten alışveriş yaparken güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardından Marmaris'te konakladığı otele saldırı düzenleyen darbeci askerlerden biri, bir marketten alışveriş yaparken kameralarca kaydedildi.

TATİLCİ GİBİ DAVRANDI, BİSKÜVİ ALDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele saldırıdan sonra İçmeler Mahallesi'nde ormanlık alanda askerlerin yakalanması için geniş çaplı arama çalışmaları sürüyor. Marmaris ilçe merkezi ve diğer ilçelerde de genişletilen arama çalışmaları kapsamında bölgedeki bütün güvenlik kameralarının görüntüleri incelemeye alındı.

Marmaris'in Armutalan Mahallesi'nde bir marketler zincirinin güvenlik kamerasına yansıyan bir görüntüde aranan askerlerden olduğu belirtilen İsmail Yiğit'in, tatilci gibi davranarak üzerinde havlu ve şortla terlik ve bisküvi aldığı ve daha sonra marketten ayrıldığı görülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim