• BIST 9079.97
  • Altın 2322.902
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9788
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Darbe girişimi sonrası İstanbul Otogarı’nın da adı değişti

Darbe girişimi sonrası İstanbul Otogarı’nın da adı değişti
Metro Turizm sahibi Galip Öztürk, Büyük İstanbul Otogarı’nın isminin, ‘İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’ olarak değiştirildiğini açıkladı.

Metro Turizm sahibi Galip Öztürk, Metro Holding bünyesinde faaliyet sürdüren Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş’ye bağlı Büyük İstanbul Otogarı’nın isminin, ‘İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’ olarak değiştirildiğini açıkladı.

Metro Holding iştiraklerinden Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş’nin bünyesinde faaliyetlerine devam eden Büyük İstanbul Otogarı’nın ismi ‘İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’ olarak değiştirildi. AVTER Yönetim Kurulu’nun aldığı bu önemli kararı, Metro Holding Kurucu Onursal Başkanı Galip Öztürk sosyal medya hesabından duyurdu. Öztürk kararla ilgili ayrıntılı açıklamayı da ayrıca yaptı.

FETÖ’ye karşı verilen mücadeleyi ikinci bir istiklal savaşı gibi gördüğünü belirten Metro Holding Kurucu Onursal Başkanı Galip Öztürk; “Milletimiz 15 Temmuz akşamı büyük bir sınav verdi. Vatanımıza, bayrağımıza, demokrasimize, devletimize canı pahasına sahip çıktılar. Şehitlerimize Allah’dan rahmet yaralılarımıza şifalar diliyorum. 15 Temmuz’u ve şehitlerimizi asla unutmamamız, onların hatıralarını ilelebet yaşatmamız gerekiyor. Bu nedenle Türkiye’deki karayolu yolcu taşımacılığının kalbi Büyük İstanbul Otogarı’nın ismini şehitlerimizin hatırasına hürmeten ‘İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’ olarak değiştiriyoruz. Ülkemiz için can veren, ülkemizi FETÖ’ye teslim etmeyeceğiz diyen o kahraman insanlarımız için ne yapsak azdır. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

TÜRKİYE UÇURUMUN KENARINDAN DÖNDÜ

Öztürk sözlerini şöyle sürdürdü: “İlerleyen dönemde 15 Temmuz’da ülkemizin nasıl bir uçurumdan döndüğünü çok daha iyi anlayacağız. Zaten terör örgütü ele başı Fetullah Gülen’in yaptığı açıklamalar ülkemizi kimlere satmak istediklerini, kimler adına işgal etmek istediklerini açıkça gösteriyor. Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan, Başbakanımız Binali Yıldırım’dan ve FETÖ’nün darbe girişime karşı çıkan diğer siyasi liderlerden de Allah razı olsun. Bu vatan mücadelesidir deyip birlik oldular. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde milletimiz FETÖ’cü vatan hainlerine geçit vermedi”.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim