• BIST 9693.46
  • Altın 2507.379
  • Dolar 32.5825
  • Euro 34.7754
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Darbeci pilotlar, Gölbaşı'da 42 özel harekatçı polisimizi şehit etti

Darbeci pilotlar, Gölbaşı'da 42 özel harekatçı polisimizi şehit etti
Demokrasiye darbe girişiminde bulunan Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda bünyesindeki cuntacı pilotlar, kendileri için tehlike olarak gördüğü Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığını savaş uçakları ile vuarrak 42 polisimizin şehit olmasına neden oldu.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı envanterinde bulunan F-16 savaş uçaklarını, hukuksuz bir şekilde darbe yapmak için kullanan TSK'daki cuntacı pilotlar, dün akşam saatlerinde, Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığı Gölbaşı yerleşkesine 4 kez sorti yaparak, 38 özel harekat polisimizin şehit olmasına neden oldu.

Dün gece 4 kez F-16 savaş uçakları marifetiyle ağır silahlarla Özel Harekat Daire Başkanlığı Gölbaşı Yerleşkesine saldıran cuntacı pilotlar, 42 özel harekatçı polisimiz şehit ederken, 2'i ağır 51 polisimizin yaralanmasına yol açtı.

Sabahın ilk ışıkları ile ortaya çıkan görüntülerde, ana bina ve lojmanların bulunduğu Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı Gölbaşı Yerleşkesinde binaların yerle bir olduğu ve emniyet ve polis memurlarına ait binek araçlarının yanarak kullanılamaz hale gediği görüldü.

Ağır silahlar ve füzelerin kullanıldığı saldırıda şehit olan polislerimizin kimliklerinin belirlenmesi için naaşlarını adli tıpa gönderildiği öğrenildi.

SAVAŞ ALANINA GİBİ

Dün gece meydana gelen patlamanın ardından Gölbaşı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı’na giriş ve çıkışlar yasaklandı. Özel Harekat polisleri, Daire Başkanlığı’na giden yolda ellerinde uzun namlulu silahlarla nöbet tutarak, gelen vatandaşları uyardı, giriş- çıkışların yasak olduğunu belirtti. Patlamanın ardından Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı’nın çekilen görüntü ve fotoğraflarında adeta savaş alanına döndüğü görüldü. Gölbaşı Yağlıpınar Mahallesinde bulunan TÜRKSAT’a yapılan saldırılar sonucu 2 güvenlik görevlisininin hayatını kaybettiği öğrenildi.

ozel_harekat_dairesi_başkanligi_18_foto_galeri.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim