• BIST 8718.11
  • Altın 2240.86
  • Dolar 32.3271
  • Euro 35.1407
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Dassault Aviation, Dassault Systèmes’in 3DEXPERIENCE platformunu kullanacak

Dassault Aviation, Dassault Systèmes’in 3DEXPERIENCE platformunu kullanacak
Dünyanın en önde gelen havacılık firmalarından Dassault Aviation, 3DEXPERIENCE platformunun Dassault Aviation grubu içinde uygulanması için Dassault Systèmes ile bir işbirliği anlaşması imzaladı.

Birden fazla yılı kapsayan bu anlaşma, Dassault Aviation'ın sivil ve askeri uçak programlarında kullanılan tüm PLM (Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimi) çözümlerinin 3DEXPERIENCE platformu ile değiştirilmesini kapsıyor. Bu vesileyle Dassault Aviation, 30 yılı aşkın süredir öncü olduğu dijital endüstriyel proseslerdeki liderliğini sürdürmek için yeni bir adım da atmış oldu. Bu yaklaşım, ürün ve hizmet döngüleri, kalite ve maliyetler açısından operasyonlarını daha fazla iyileştirmek için Dassault Aviation tarafından başlatılan dönüşüm planının bir parçası.

3DEXPERIENCE platformu, Dassault Aviation'ın önündeki zorlu projelerde ortaya çıkan ihtiyaçara cevap vermesini sağlayacak. Bu projeler; Falcon business jeti yelpazesinin genişletilmesi, Rafale savaş jetlerinin, geleceğin savaş uçaklarının ve MALE (orta irtifa ve uzun havada kalış) gözlem İHA’sının (insansız hava aracı) geliştirilmesi için işbirliği.

Bu işbirliği anlaşması, Dassault Aviation'ın sürekli inovasyon kültürü ile uyumlu bir anlaşma. Bu kültür, CATIA yazılımının ortaya çıkmasını sağladı ve daha sonra sanal model prosesinin ortaya çıkmasına, ardından da uluslararası işbirliği programları için endüstriyel ortaklar arasındaki dijital işbirliği süreçlerinin uygulanmaya başlamasına yol açtı.

Dassault Aviation Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Eric Trappier şunları söyledi: "Endüstriyel bir mimar ve kompleks havacılık sistemlerinin bir entegratörü olarak, Fransa ve yurt dışında yüzlerce şirketi içeren stratejik bir endüstriyel yapının omurgası olan Dassault Aviation, dünyanın her yerinden sivil ve askeri müşterilerimizin beklediği ürün ve hizmetleri tasarlamak, üretmek ve desteklemek üzere en iyi dijital süreçleri uygulamıştır. Bugün, 3DEXPERIENCE'ın işlerimizin tamamını destekleyecek en gelişmiş çözüm olduğuna ikna olduk.”

Dassault Systèmes Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO'su Bernard Charlès ise şunları ekledi: "Dassault Aviation iddialı bir strateji seçti: iş entegrasyonu ve dönüşümünü uygulamak, iş modeli, endüstriyel model, geliştirme ve desteği entegre etmek amacıyla bir araç olarak 3DEXPERIENCE platformunu uygulamak. Bu, prestijli müşterilerimize benzersiz deneyimler sunmamızı sağlayan, işbirliğine dayalı inovasyonun çok yönlü boyutunu mükemmel bir şekilde göstermektedir. Ürünlerin hizmetlerle entegrasyonunu sağlayan dijital işletmeler, 21. yüzyılın endüstrisinin mükemmel bir örneğidir.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim