• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Değişimin adayı Gündüz Kaptanoğlu

Değişimin adayı Gündüz Kaptanoğlu
Seçkinler kulübü, Büyük Kulüp seçime hazırlanıyor. Yaklaşık 8 bin 600 üyeli Büyük Kulüp yeni yönetimini belirlemek için 25 Mart'ta seçime gidiyor. Seçim yarışında Gündüz Kaptanoğlu " varım' dedi Seçimlerde 16 yıldır başkanlık yapan Duran Akbulut ile

Seçkinler kulübü, Büyük Kulüp seçime hazırlanıyor. Üyeleri arasında iş adamları, siyasetçiler, paşalar, elçiler ve bir çok ünlü isim yer aldığı ve yaklaşık 8 bin 600 üyeli Büyük Kulüp yeni yönetimini belirlemek için 25 Mart'ta seçime gidiyor.

Seçimlerde 16 yıldır başkanlık yapan Duran Akbulut ile Gündüz Kaptanoğlu'nun yarışması bekleniyor. Başkan Duran Akbulut, 16 yıldır oturduğu koltuğu bırakmak istemiyor. Karşısında ise Kaptanoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Kaptanoğlu var. Akbulut'un listesinde emekli Orgeneral Nejdet Timur'un; Gündüz Kaptanoğlu'nun listesinde ise emekli Tuğamiral Prof. Dr. Erkan Demirtaş'ın yer alması bekleniyor. Bir kereye mahsus 50 bin lira ödenerek üye olunan kulüpte yıllık aidat ise 250 lira. Kasasında 14 milyon lirası bulunan kulübün 11 kişilik yönetim kurulunun yanı sıra disiplin, balotaj gibi kurullarına da iki yıllık yönetici seçilecek. Bu nedenle kulübün her köşesinde farklı bir toplantı, kulis var.

Büyük Kulüp'e başbakanlar, genelkurmay başkanları, kuvvet komutanları, iş adamları, sanatçılar üye. 'Değişimin vakti geldi' sloganıyla yola çıkan Gündüz Kaptanoğlu'nun en büyük projelerinden biri, kulübün hemen yanında bulunan İpar Köşkü'nü satın almak. Kaptanoğlu'na yakın kaynaklar, "Gündüz Bey göreve gelirse, Büyük Kulüp eski alışkanlıklarını bir kenara bırakarak kabuk değiştirecek. Statükoya son verilecek" diyor.

Gündüz Kaptanoğlu, bir dönem AK Parti'den milletvekili de olan armatör Cengiz kaptanoğlu'nun ağabeyi...

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim