• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Derince Limanı kaderine terkedildi

Derince Limanı kaderine terkedildi
AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark’ı ziyaret eden Liman-İş Sendikası heyeti, “Derince Belediyesi, yıllardan beri Derince Limanı’na bir çivi bile çakmadı, çok yetersiz kaldı” dedi.

AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark’ı ziyaret eden Liman-İş Sendikası heyeti, “Derince Belediyesi, yıllardan beri Derince Limanı’na bir çivi bile çakmadı, çok yetersiz kaldı” dedi.

Liman-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Bülent Aykurt ve yöneticiler İbrahim Demiröz (mali sekreter), Ekrem Demir, Ekrem Bozkurt, Murat Yeşil, Tamer Dolma, önceki gün AKP Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark’ı ziyaret etti. AK Parti Genel Merkezi tarafından atanan Ahmet Ark’ı kutlayan Liman-İş yöneticileri, sıkıntılarını da iletti. Liman-İş Sendikası Şube Başkanı Bülent Aykurt, şunları söyledi;

Derince limanı dengedir

“Özelleştirme sonrasında dağılan Mersin, Samsun, Bandırma ve İskenderun limanlarının personel yükünü üzerine almış bulunan Derince Limanı, bulunduğu konum açısından stratejik bir önem arz ediyor. Bilindiği gibi Derince ilçesi, Marmara Denizinin en güzel Körfezine sahip. Körfez’de irili ufaklı 46 özel iskele bulunuyor. Dolayısıyla bu ilçemizin limanı olan Derince Limanı taşımacılığındaki fiyatlandırmalarla ilgili olarak, denge kuruyor. Tonaj fiyatlandırmaları, nakliyecilik fiyatlandırmaları, nakliyecilik fiyatlandırmaları, personel ücretleri ve hakları konusunda temel yapıyı temsil etmektedir.

Özelleştirme,dengeleri bozar

Özelleşmesi durumunda yukarıda saydığımız tüm dengeler bozulacaktır. Ayrıca stratejik bir önem arz etmektedir. Ayrıca Derince ekonomisine de büyük katkı sunmaktadır. Ayrıca şunu da söylemek durumundayız; Derince Limanı’na 1999 yılından bugüne kadar Derince Belediyesi tarafından bir çivi bile çakılmadı”. Liman-İş Yönetimi, bu konuşmaların ardından Ark’a hazırladıkları raporu da takdim etti. “Konuyla ilgili çok fazla bilgim yok” diyen Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark da bu konuyla ilgileneceğini söyledi, ziyaret için teşekkür etti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim