• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

DHL Supply Chain'den anlamlı destek

DHL Supply Chain'den anlamlı destek
DHL’in tedarik zinciri ve lojistik çözümleri şirketi DHL Supply Chain, DHL Küresel Gönüllülük Günü etkinlikleri kapsamında çok boyutlu bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

DHL Supply Chain'den anlamlı destek

DHL’in tedarik zinciri ve lojistik çözümleri şirketi DHL Supply Chain, DHL Küresel Gönüllülük Günü etkinlikleri kapsamında çok boyutlu bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. 

Proje kapsamında Eyüp ilçesindeki Pirinççi Köyü İlköğretim Okulu’nun çatı tamiri, dış cephe boyası, oyun parkı yapımı ve ağaç dikimi gibi onarım ve yenileme ihtiyaçlarını karşılayan DHL Supply Chain Türkiye çalışanları, okul öğrencilerine eğitim malzemeleri hediye ederken düzenledikleri aktivitelerle öğrencilerin eğlenirken bilgilenmesini de sağladı.

DHL Supply Chain Türkiye’nin DHL Küresel Gönüllülük Günü kapsamında hayata geçirdiği proje, dört aşamadan oluştu. Toplamda bir ay süren projede, ilk etapta Pirinççi Köyü İlköğretim Okulu’nun yenileme ve onarım ihtiyaçları karşılandı. Bu kapsamda dış cephe boyası, çatı tamiri, okul tuvaletlerinin yenilenmesi ve oyun parkı yapımı gibi çalışmalar tamamlandı. DHL Supply Chain Türkiye’nin 1.500’e yakın gönüllü çalışanı, bu çalışmalara paralel olarak Pirinççi Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine yardım amaçlı kitap, kırtasiye malzemeleri ve oyuncak topladılar.

Projenin sonraki aşamasında 27 Eylül Salı günü Pirinççi Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri ile bir araya gelen DHL Supply Chain Türkiye yönetici ve çalışanları, 56 öğrenci ile birlikte AKUT tarafından verilen depreme hazırlık eğitimi alırken, doğa temalı resim çalışması da gerçekleştirdiler. Projenin son adımında DHL Supply Chain gönüllüleri ve öğrenciler okul bahçesine 100’den fazla ağaç dikimi gerçekleştirdi. Gün sonunda ise DHL Supply Chain çalışanları, içinde çanta, doğa dostu defter, boya kalemi gibi okul araç ve gereçlerinin yer aldığı okula dönüş paketlerini de öğrencilere hediye etti. DHL Küresel Gönüllülük Günü kapsamında Pirinççi Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri ile bir araya gelen DHL Supply Chain Türkiye Genel Müdürü Hakan Kırımlı, grup olarak sosyal sorumluluk projelerini DHL kültürünün ayrılmaz bir parçası olarak gördüklerini ifade etti.

Kırımlı, “Bu anlayışın bir parçası olarak hayata geçirdiğimiz DHL Küresel Gönüllülük Günü ile topluma katkıda bulunma görevimizi yerine getirebildiğimize inanıyorum” diye konuştu.

DHL Küresel Gönüllülük Günü Faaliyette bulunduğu ülkelerde toplumsal gelişime katkıda bulunmayı hedefleyen Deutsche Post DHL, bu anlayışla oluşturduğu 2015 Stratejisi’nin bir parçası olarak Sosyal Sorumluluğu Yaşamak ismiyle bir girişim başlattı. Grup, bu kapsamda afetle mücadele için GoHelp, çevre kirliliğini engellemek için GoGreen ve çocuk ve öğrencilerin eğitimine destek için GoTeach projelerini hayata geçirdi.

DHL Supply Chain Türkiye ise GoGreen, GoHelp ve GoTeach sosyal sorumluluk projelerini DHL Küresel Gönüllülük Günü kapsamında hayata geçirdiği Pirinççi Köyü İlköğretim Okulu’na yardım faaliyetinde ilk kez bir araya getirdi. Deutsche Post DHL’in bireyler arasındaki dayanışmayı artırarak daha güçlü toplum yaratmak amacıyla başlattığı Küresel Gönüllülük Günü, dünya genelinde her yıl 1-10 Eylül tarihleri arasında çeşitli yardım etkinlikleri ile kutlanıyor. DHL Küresel Gönüllülük Günü kapsamında grup çalışanları, bakıma muhtaç çocuk, genç ve yaşlılara yardım projelerine destek oluyor.

Deutsche Post DHL çalışanları ayrıca, okul ve halk merkezlerinin restorasyonu ve temizliği, çevre düzenlemesi gibi projelere katkıda bulunuyor. Bu yıl Küresel Gönüllülük Günü kapsamında hayata geçirilen 600 projeye 50 bini aşkın grup çalışanı gönüllü olarak katıldı. Orta vadede ise gönüllü katılımın, Deutsche Post DHL’in yarım milyonu bulan toplam çalışan sayısının yüzde 25’ine ulaşması hedefleniyor.

11.20111006151309.jpg

22.20111006151318.jpg

33.20111006151333.jpg

44.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim