• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Dinçer bu yılda büyüme geleneğini sürdürdü

Dinçer bu yılda büyüme geleneğini sürdürdü
Paketli Kimyasal Madde Taşımacılığında sektörünün lider firması Dinçer Lojistik, 2012 yılını hedeflerinin üzerinde %31 büyüme başarısı ile kapattı.

Toplamda 150 adetlik araç filosu, 1 merkez ve 8 bölge dağıtım deposu ve 70.000 m2 depolama alanına sahip olan Dinçer Lojistik, Boya ve Kimya sektörü başta olmak üzere Endüstriyel Ürünler, Kâğıt ve İnşaat sektörlerinin önde gelen kuruluşlarına taşımacılık ve depolama hizmetleri sunuyor. Bununla birlikte, Kimya sektörüne tamamen entegre olmuş, Boya Sanayicileri Derneği’ne (Bosad) üye olmasının yanı sıra Türkiye Kimya Petrol Lastik ve Plastik Sanayii İşverenleri Sendikası’na (KİPLAS) üye tek lojistik firması.

Dinçer Lojistik Satış Pazarlama Müdürü Turan Cihanoğlu, sundukları hizmetleri AB Kimyasal ürün taşıma yönetmeliği (ADR) standartlarına uygun olarak verdiklerini iletip, bununla birlikte filolarındaki tüm sürücü ve araçların ADR standartlarına uygun olarak hizmet verdiğini belirtti. ADR dendiğinde,  sadece köprü geçiş ücretinin akla geldiği sektörde, konuyla ilgili tüm altyapı ve donanımlarını sağladıkları halde, yönetmeliklerin uygulanmamasından ve sürekli ertelenmesinden dolayı haksız rekabete maruz kaldıklarının da altını çizdi.
 
Operasyonel yeterliliklerini ADR standartları çerçevesinde dizayn eden Dinçer Lojistik, yönetim standartları anlamında da ISO 9001, ISO 14001 ve OHSAS 18001 yönetim belgelerine de sahip. Yönetim sistemi standartları ile ilgili olarak, sayın Cihanoğlu ‘ Avrupa’da kimyevi madde taşımacılığı ve lojistiğinde en gelişmiş uygulamaları ortaya koyan ECTA ‘ya (European Chemical Transport Association) üye olduklarını, bu sayede sağlık, emniyet, çevre ve kaliteye verdikleri önemi Avrupa standartlarına çıkartarak bir adım daha öteye taşıdıklarını’ aktardı.  Bu kapsamda, Cefic (European Chemical Industry Council) ortaklığında, kimyevi madde taşımacılığında, taşıma güvenliğini standartlarını sürekli geliştirmek amacına yönelik bir program olan ‘ECTA Üçlü Sorumluluk (Responsible Care )’ uygulamasına yönelik hazırlıklarına da hız verdiklerini ifade etti.
 
Firmanın yılbaşı, bayram gibi özel günlerde hiçbir şekilde promosyon dağıtmadığını ifade eden sayın Cihanoğlu, bunun yerine müşterileri adına Turmepa, Tema gibi vakıflarla ortak sosyal sorumluluk projeleri yürüterek, gelecek nesillere müşterileri adına katkıda bulunduklarını belirtti.
 
dincer-logo.jpg
 
turan-bey.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim