• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

easyJet’ten Filipinli çocuklara destek

easyJet’ten Filipinli çocuklara destek
easyJet, UNICEF’in Haiyan tayfununda etkilenen Filipinli çocuklar için başlattığı acil yardım çağrısına destek veriyor.

 

easyJet, UNICEF’in Haiyan tayfununda etkilenen Filipinli çocuklar için başlattığı acil yardım çağrısına destek veriyor.
 
UNICEF ve easyJet işbirliğinde yürütülen “Change For Good” kampanyasının bir parçası olacak olan bu yardım ile Filipinli çocuklara yiyecek, içecek ve ilaç sağlanacak.
 
Avrupa’nın 1 numaralı hava ağı operatörü easyJet, dünyanın önde gelen çocuk örgütü UNICEF’in Haiyan tayfunundaki yıkımdan etkilendiği tahmin edilen 4 milyon Filipinli çocuk için başlattığı acil yardım çağrısında destek vereceğini açıkladı.
 
easyJet’in tüm uçuşlarında başlatılan acil yardım çağrısı, UNICEF işbirliğinde yürütülen “Change for Good” kampanyasının bir parçası olacak. easyJet’in pan-Avrupa ağındaki 600 rotasında 33 ülkeye yaptığı 7,000 uçuşundan elde edilecek bağışlar, UNICEF’e aktarılacak. easyJet yolcularının bağışları ile oluşacak fon, UNICEF’in Filipinli çocuklar için yiyecek, içecek ve ilaç sağlamasına destek olacak.Avrupa’nın en büyük 4. havayolu olduklarını ve bu konumlarının Haiyan tayfunundan etkilenen çocuklara yapacakları yardımda önemli bir rol oynayacağını belirten easyJet İsviçre, Avusturya, Türkiye ve Doğu Avrupa'dan Sorumlu Pazarlama Müdürü Peter Voets; “easyJet olarak, Filipinler’de yaşanan dramdan ötürü büyük üzüntü duyuyoruz. 
 
UNICEF işbirliğinde başlattığımız bu yardım çağrısı ile 25,000 Euro tutarında bir yardım vaadinde bulunduk. Umuyorum ki, yolcularımızın ve bizim desteklerimiz ile toplanacak bağışlar, Filipinli çocuklar için fark yaratacak” dedi. 
 
Konu ile ilgili açıklama yapan UNICEF Yönetici Direktörü David Bull ise; “UNICEF olarak easyJet’in Haiyan tayfunundan etkilenen aile ve çocuklar için sağlayacağı finansal destekten ötürü çok mutluyuz. Birçok insan her şeyini kaybetti; şu anda içme suyu, çadır ile hastalık ve dengesiz beslenmeden koruyacak malzemelere ihtiyaç duyuyorlar. easyJet ve yolcularının yapacağı bu katkı ile UNICEF olarak acil ihtiyaçları karşılamanın yanı sıra bireysel ihtiyaçlar konusunda destek olacağız” şeklinde konuştu.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim