• BIST 8792.48
  • Altın 2238.284
  • Dolar 32.3368
  • Euro 35.0772
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

EKOL'ün Ro-Ro'ları Yunanistan ile Fransa arasında seferlere başladı

EKOL'ün Ro-Ro'ları Yunanistan ile Fransa arasında seferlere başladı
Intermodal taşımacılıkta Avrupa’daki iddiasını artırarak sürdüren Ekol, Yunanistan ile Fransa arasında düzenli Ro-Ro seferlerine başlıyor.

Intermodal taşımacılıkta Avrupa’daki iddiasını artırarak sürdüren Ekol, Yunanistan (Lavrio Limanı) ile Fransa (Sète Limanı) arasında düzenli Ro-Ro seferlerine başlıyor. 

Yeni hat ile başta Yunanistan, İspanya, Fransa ülkeleri arasındaki Avrupa içi taşımadan aldıkları payı artırmak istediklerini ileten Taşımacılık Genel Müdürü Murat Boğ şunları söyledi. “Yeni Ro-Ro hattımız sayesinde Lavrio Limanı’nı, Yalova ve Trieste’nin (İtalya) ardından Sète Limanı’na (Fransa) da network olarak bağlamış olduk. Sète Limanı üzerinden; Yunanistan’a Fransa, İspanya, Portekiz, Benelux ve İngiltere’yi kapsayan coğrafi alan için intermodal çözümler sunuyoruz. RoRo seferleriyle entegre olarak planlanmış şekilde, Sète-Bettembourg(Lüksemburg) ve Sète–Zeebruge (Belçika) hatlarında gidiş dönüş olmak üzere blok tren hizmetlerimizle müşterilerimize yenilikçi karayolu çözümleri sunuyoruz. Böylelikle Ekol İspanya, Ekol Fransa ve Ekol Yunanistan müşterileri için pazardan farklılaşmış, sürdürülebilir taşımacılık çözümlerini sunabiliyoruz.”

Dört limanda faaliyet gösteren Ekol’ün, 48 blok treni ve altı Ro-Ro  gemisi ile güçlü oyunculardan birisi olduğunu belirten Boğ, “Son yıllarda intermodal taşımacılık ağımızı yeni hatlarla zenginleştirdik. Hedefimiz çevre dostu hizmetler sunmak ve Avrupa'daki varlığımızı güçlendirmek. Sunduğumuz intermodal çözümler sayesinde şirketimiz, ayda 850 futbol sahası büyüklüğünde bir ormana eşdeğer 365 bin ağacı kurtarıyor. İntermodal taşımacılıkla dünyayı 365 kere dolaşmaya yetecek miktarda yakıttan tasarruf ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu. 

meleq_buyuk-001.jpg

Ekol Lojistik 16 ülkede faaliyet gösteriyor

Ekol, 1990 yılında kurulan; taşımacılık, kontrat lojistiği, dış ticaret, gümrük ve tedarik zinciri yönetimi alanında 16 ülkede kusursuz hizmet anlayışıyla faaliyet gösteren entegre bir lojistik şirketidir. Aklı, duyguyu ve bilinci birleştiren iş yapış modelini teknolojiden aldığı ilhamla destekleyen Ekol, her zaman müşterilerine entegre, esnek ve en etkin çözümleri sunar. Ekol ‘ün hep bir adım ileride oluşu, yeterince iyiyle yetinmemesi müşterilerinin başarılarına hizmet ederken aynı zamanda çevresel, finansal, sosyal faydalar da sağlar.

Türkiye, Almanya, İtalya, Yunanistan, Fransa, Ukrayna, Bosna Hersek, Romanya, Macaristan, İspanya, Polonya, Çekya, Bulgaristan, Slovenya ve İsveç’te olmak üzere, kapalı alanı 1.000.000 m²’nin üzerindeki dağıtım merkezinin yanı sıra Intermodal taşımacılığa fırsat veren 6 Ro-Ro gemisi, haftalık 48 sefer yapan blok trenleri ve 5.500 aracıyla da Ekol, Avrupa’nın önde gelen lojistik sağlayıcıları arasındadır.

Dağıtım alanındaki gücünün yanı sıra Ekol ‘ün vaatlerini gerçekleştirmedeki en önemli gücü sahip olduğu insan kaynağıdır. Kusursuz müşteri memnuniyeti için bitmeyen bir enerjiyle hizmet veren 7.000’in üzerinde çok uluslu çalışanı, Ekol’ü başarıya taşıyan yolda çok önemli bir rol oynar.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim