• BIST 9079.97
  • Altın 2308.611
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0449
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Elazığ'da trene bombalı saldırı! 6 vagon raydan çıktı!

Elazığ'da trene bombalı saldırı! 6 vagon raydan çıktı!
Elazığ'dan kalkan yük trenine, Beyhan-Suveren istasyonları arasında PKK'lı teröristler tarafından bombalı saldırı düzenlendi. Raydan çıkan 6 vagon kullanılamaz hale geldi.

Elazığ'dan Bitlis'in Tatvan İlçesi'ne giden yük treni Beyhan-Suveren istasyonları arasında bulunan Palu İlçesi'ne bağlı Akbulut Köyü yakınlarında bugün saat 09.35 sularında PKK'nın bombalı saldırısına uğradı.

RAYLARA DÖŞENEN PATLAYICI UZAKTAN KUMANDA İLE PATLATILDI

Raylara döşenen patlayıcının uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu raydan çıkan 6 vagon kullanılamaz hale geldi. Patlama sonra kurtarma ekiplerinin olay yerine sevk edildiği, jandarma timlerinin ise bölgede PKK terör örgütü mensuplarının yakalanması için operasyon başlattığı açıklandı.

ELAZIĞ'DA YOLCU OTOBÜSÜ DEVRİLDİ: 17 YARALI

Elazığ'ın Karakoçan İlçesi Başyurt Köyü yakınlarında yolcu otobüsü karşı şeride geçtikten sonra devrildi. Kazada, 17 kişi yaralandı.

Muş'tan Ankara yönüne giden Harun Taş yönetimindeki 49 D 3463 plakalı yolcu otobüsü Karakoçan'ın Başyurt Köyü yakınlarında sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi üzerine karşı şeride geçerek devrildi. İçinde 35 yolcunun bulunduğu otobüste, sürücü Harun taş ile birlikte 17 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Olaydan sonra Jandarma ekipleri kaza yerinde önlem alırken, bölgeye çağrılan çok sayıda ambulansla yaralılar Karakoçan ve Elazığ'daki hastanelere taşındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

tren-001.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim