• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Elektronik Sigarada JoyeTech

Elektronik Sigarada JoyeTech
Günümüzün en büyük problemlerinden ve en büyük sağlık tehdidi olan sigara, kullanıcılarının hem nefret ettiği hem de uzaklaşamadığı bir maddedir.

Artık  sigaradan  hem nefret eden hem de bırakamayan tiryakiler için büyük oranda sonuç almayı sağlayan bir ürün var. JoyeTech elektronik sigara , bırakmak isteyip de sigarayı bırakamayan tiryakiler için ideal bir yöntemdir.

JoyeTech Paketi

JoyeTech elektronik sigara paketinde, sigara formunda hazırlanmış bulunan, sigara gövdesi bulunmaktadır. Bazı paketlerde bu sigara gövdeleri yedekli olarak iki adet bulunmaktadır. Sigara gövdesi olarak düşünülebilecek parçaya takılan ve duman çıkaran sıvının yerleştirildiği likit bölümü bulunur. Yine zaman zaman yedekli olarak satın alınabilecek olan bu parça, sigara sıvısının buharlaşarak, sigarada olduğu gibi duman çıkmasını sağlayan bölümdür.

Ateşleyici bölüm ise likit sıvının ısınarak sigara efekti sağlaması için tasarlanmıştır. Ateşleyiciyi enerji ihtiyacı için şarj aleti ve enerji kabloları da paketin içinde bulunmaktadır. Bu parçalar şarj edildikten sonra birleştirilince JoyeTech elektronik sigara oluşmaktadır. İçiminde tiryakilerin dikkat ettiği noktalardan birisi sigara ateşi efektidir. Böylece tiryakiler sigara içerken hissettikleri sıcak dalgayı da yaşamaktadırlar.

Ayrıca paket içinde elektronik sigaranın kullanımını anlatan bir kullanım kılavuzu da bulunmaktadır. Kılavuz sayesinde elektronik sigaranın en doğru şekilde nasıl kullanılacağı ve temizlik, bakım uygulamaları anlatılmaktadır.

JoyeTech ile Sigara Bırakma

Sigara bağımlılığında en önemli aşama sigaranın bırakıldığı ilk 72 saattir. Bu saatler nikotin ihtiyacının yaşandığı zamanlardır. Ancak 72 saat sonunda vücut nikotinden tamamen arınır ve böylece bu gereklilik son bulur. İlk 72 saatin aşılması, sigarayı bırakmada en kritik aşamalardan biridir.

Bu aşamada tercihe bağlı olarak, tavsiye edilmese de tütün yağı kullanılarak, nispeten nikotin bağımlılığının aşılması daha kolaylaştırılabilir. JoyeTech sağlayabileceği farklı bitkisel yağlar içinden tütün yağlarını da kullandırabilir.

İlk 72 saatin aşılmasının ardından bağımlılık adına sadece dudak tiryakiliği ve el alışkanlığı kalmış olur. Ki bu noktada el alışkanlığı ve dudak tiryakiliği için elektronik sigaranın kullanımına devam edilebilir.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim