• BIST 9897.19
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Emirates, "Bilet Fiyatımı Beklet" uygulaması

Emirates, "Bilet Fiyatımı Beklet" uygulaması
Emirates, "Bilet Fiyatımı Beklet" uygulaması ile seyahat ücretlerini 48 saat sabitliyor.


İnsanları ve mekanları birbirine bağlayan Emirates Havayolu, bazı ülkeler ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan müşterilerin iş seyahatlerini, aile tatillerini veya hafta sonu gezilerini planlarken seyahat ücretlerini rezerve edip sabitleyebilmesini sağlıyor.

Emirates Havayolu, yeni hizmeti "Bilet Fiyatımı Beklet" ile müşterilerine rezervasyonlarını sabitleme olanağı sağlıyor. Emirates, bebek biletleri hariç her yolcu için rezerve edilen rota veya uçuş noktasına göre hesaplanan cüzi bir ücret karşılığında, yolculuk ücretlerini 48 saate kadar sabitliyor. Yolcunun, en uygun ücreti ve tercih edilen uçuşu sabitleyebilmesi için, söz konusu ücretin kredi kartlarından çekilmek üzere bir rezervasyon gerçekleştirilmesine izin vermesi gerekiyor. Bilet ücretlerinin 48 saat içerisinde ödenmesi halinde bloke edilen ücret müşterinin kredi kartına geri ödeniyor. Emirates’in bu hizmeti emirates.com üzerinden gerçekleştiriliyor.

Emirates Havayolu İdari Başkan Yardımcısı ve Ticari Kurul Başkanı Thierry Antinori uygulamayla ilgili yaptığı açıklamada: "Emirates internet üzerinden rezervasyon deneyimini daha da kolaylaştırmak için yenilikçi yollar bulmaya odaklanmış durumda. "Bilet Fiyatımı Beklet" ile müşterilerimize seyahat planlarını istedikleri hızda gerçekleştirebilmeleri için ekstra esneklik sağlıyoruz. Müşteriler, tercih ettikleri uçuşlarda biletlerin tükenmeyeceğini ve ödeyecekleri ücretin değişmeyeceğini bilmenin rahatlığıyla yolculuklarının son ayrıntılarını tamamlayabilir, seyahate çıkacakları kişilerle veya aileleriyle konaklama olanaklarını organize edebilirler" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim