• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Emirates, Cenevre'ye seferlere başlıyor

Emirates, Cenevre'ye seferlere başlıyor
Dubai merkezli ödüllü havayolu şirketi Emirates İsviçre’de ikinci uçuş noktasını Cenevre olarak belirledi.

Emirates Cenevre'ye uçacak

Dubai merkezli ödüllü havayolu şirketi Emirates İsviçre’de ikinci uçuş noktasını Cenevre olarak belirledi.

Emirates, İsviçre’ye olan bağlılığını bir adım ileriye taşıyarak, Zürih sonrası, 1 Haziran 2011 itibariyle ikinci uçuş noktası Cenevre’ye seferlerini başlatıyor.

Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans şehirlerinden biri olan Cenevre Emirates’in 111. yurtdışı, 26. Avrupa destinasyonu olacak. Cenevre bir finans merkezi olmanın yanı sıra Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve Dünya Ticaret Örgütü dahil 300’den fazla uluslararası devlet kuruluşu ve sivil toplum örgütüne ev sahipliği yapıyor.

Yeni rotanın açılışı ile ilgili değerlendirme yapan Emirates Havayolu ve Grubu başkanı Ahmed Bin Said El Maktum “İsviçre’ye 1992’den beri sefer düzenlemekteyiz. Yaptığımız araştırmalar sonucu tüm Emirates uçuş ağından Cenevre’ye yoğun bir ilgi olduğunu gördük. Yeni uçuşlarımızın özellikle finans olmak üzere iş dünyası için hem de yazın rahatlamak isteyen, kışın ise kış sporlarına ilgi duyan müşterilerimiz için çok elverişli olacağını düşünüyoruz” dedi.

1 Haziran 2011’de başlayacak EK 089 sefer sayılı uçuşlar her gün Dubai’den 08.55’te hareket edecek Cenevre’den ise saat 15.40’ta geri dönecek.

Boeing 777-200LR ve Boeing 777-300ER uçakları ile gerçekleştirilecek seferlerde First Class yolcularına kişiye özel süitlerde, Business Class yolcularına tamamıyla yatabilen koltuklarda, Ekonomi Sınıfı yolcularına ise diz mesafesi geniş, ferah koltuklarda servis verilecek.

3 konfigürasyonda da seyahat eden yolcular Emirates’in ödüllü uçak-içi eğlence sistemi ice’nin keyfini çıkarma şansı yakalayacak. 1200’ün üzerinden kanal sunan ice’de en son filmlerden en eğlenceli TV programlarına, tüm dünyadan müziklere kadar pek çok seçenek yolcuları bekliyor. 120 farklı ulustan kabin ekibine sahip Emirates Cenevre uçuşları sırasında birbirinden lezzetli gurme yemeklerini servis edecek.

Emirates uçuş başına 15-20 ton kargo kapasitesi ile değerli saatler, son moda kıyafetler, kimyasallar, ilaç, elektronik eşyalar, diplomatik kargo ve Kızıl Haç için yardım malzemesi taşımayı hedefliyor.

Emirates şu an günde iki kere Dubai-Zürih arası sefer gerçekleştiriyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim