• BIST 9909.34
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C

Emirates, Colombo seferlerini artırıyor

Emirates, Colombo seferlerini artırıyor
Havayolu şirketi, Sri Lanka uçuşlarına yönelik artan talep nedeniyle ilave kapasite sunuyor.Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates...

 

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, 30 Haziran’dan itibaren Colombo seferlerini haftada 3 ek seferle artırıyor.  Dubai- Colombo seferleri Pazartesi, Perşembe ve Pazar günleri yapılacak ek seferlerle haftada 26 sefere çıkacak.
 
Colombo seferlerinin artışının destinasyona olan güvenlerinin devam ettiğinin en önemli göstergesi olduğunu ifade eden Emirates Sri Lanka ve Maldivler’den Sorumlu Bölge Yöneticisi Chandana de Silva, sundukları ekstra kapasitenin bölgedeki ticaret ve turizmi canlandıracağını ifade etti. Emirates’in Colombo’ya İstanbul çıkışlı uçuşları, vergiler ve yakıt harçları dahil olmak üzere Ekonomi sınıfında 908 Avro, Business sınıfında 2130 Avro’dan sunuluyor.
 
Söz konusu yeni uçuşlar Boeing 777-300ER uçaklar ile gerçekleştirilecek. Yeni uçuşlar ile 126 business, 1158 ekonomi sınıfı ek koltuk ve 23 ton ilave kargo kapasitesi arz edilecek. Emirates 1986 yılından bu yana Colombo’ya uçuyor. Sri Lanka’nın başkenti Colombo’ya yapılan bu uçuşlar günde 3 servis ve tek aktarma ile Maldivler’e; günlük uçuşlarla Singapur’a bağlanıyor.
 
Tüm uçuşlarda Emirates’in 1400’ün üzerinde isteğe bağlı eğlence kanalıyla gökyüzünün en geniş program seçkisine sahip olan ödüllü uçak içi eğlence sistemi ‘ice’ da bulunuyor. Emirates ekonomi sınıfında 30 kg, business’ta 40 kg ve first class’ta 50 kg check-in bagaj hakkı ile sektörün en cömert bagaj olanağını sunuyor. Colombo uçuşlarında Skywards uçuş mili kullanmak ve kazanmak da mümkün.
 
Ayrıca, Colombo uçuşlarında First Class veya Business Class’ta seyahat eden yolcular, Emirates’in özel şoförlü ücretsiz havalimanı transferlerinin yanı sıra Dubai dahil tüm ağındaki Emirates dinlenme salonlarına erişim gibi imkanlardan da faydalanabiliyor. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim