• BIST 9524.59
  • Altın 2484.08
  • Dolar 32.5023
  • Euro 34.683
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Emirates duyurdu: Özel biniş kartı My Emirates Pass geri döndü

Emirates duyurdu: Özel biniş kartı My Emirates Pass geri döndü
Kışla birlikte geri dönen My Emirates Pass, BAE genelinde 500’den fazla mağaza ve eğlence yerinde müşterilere özel ayrıcalıklar ve indirimler sunuyor.

Dünyanın en büyük uluslararası havayolu Emirates, özel biniş kartı My Emirates Pass’in geri döndüğünü duyurdu. My Emirates Pass, Emirates biniş kartını BAE genelinde 500’den fazla mağazada ve eğlence yerinde müşterilerin özel ayrıcalıklar ve %50’ye varan indirimlerden yararlanmasını sağlayan özel bir üyelik kartına dönüştürüyor.

Havayolunun özel biniş kartı, Dubai’ye ve Dubai aktarmalı uçan Emirates yolcularına 1 Ocak – 31 Mart 2020 tarihleri arasında aktarma veya tatilleri sırasında daha az harcayarak daha fazlasını görme imkanı sunuyor. Müşteriler heyecan verici su parkları, lüks spa merkezleri ve etkileyici alışveriş merkezleri dahil olmak üzere ülkenin sunduğu pek çok cazibe merkezini görme ve keşfetme fırsatına sahip olacak.

Emirates’in Dubai Ticari Ürünlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mohammad Al Hashimi konuyla ilgili şunları söyledi: “Bu kış sezonunda My Emirates Pass’iıgeri getirmekten memnuniyet duyuyoruz. Dubai’yi ziyaret eden veya aktarmalı uçuş için burada bulunan müşterilerin BAE’nin en iyi cazibe merkezlerinin bazılarını rakipsiz fiyatlarla keşfetmek için daha fazla nedeni olacak. Dubai, dünyanın en çok ziyaret edilen dördüncü şehri olarak ziyaretçileri devamlı büyüyen cazibe merkezleri ve eğlence seçenekleriyle her defasında kendisine hayran bırakıyor. İş ortaklarımızla yakın işbirliğine devam etmeyi ve müşterilerimize her zaman Dubai ve BAE’nin sunabileceklerinin en iyisini sunmayı heyecanla bekliyoruz”.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim