• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Emirates ile dünyayı keşife devam edin

Emirates ile dünyayı keşife devam edin
Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates, farklı şehirlere seyahat etmek isteyenlere, “Keşif Fiyatları” kampanyasıyla çok özel fırsatlar sunmayı sürdürüyor.

EMIRATES İLE DÜNYAYI KEŞFE DEVAM...

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates, farklı şehirlere seyahat etmek isteyenlere, “Keşif Fiyatları” kampanyasıyla çok özel fırsatlar sunmayı sürdürüyor.

Emirates, iki haftada bir uygulanan “Keşif Fiyatları” kampanyasıyla yolcularına her seferinde üç farklı şehre yüzde 25’e varan indirimlerle seyahat etme şansı sunuyor. Üç günlük kampanya süresince alınan biletler ise üç ay süresince geçerliliğini koruyor.

24-25-26 Mayıs günlerinde uygulanacak yeni “Keşif Fiyatları” kampanyasında, Dubai 324 Avro, Maldivler 710 Avro ve Seyşeller 594 Avro olacak. Belirtilen fiyatlar ekonomi sınıfı gidiş-dönüş başlangıç seviyeleri olup, tüm vergiler ve yakıt harçları dahildir. Dubai, Maldivler ve Seyşeller’e bu fiyatların satışı sadece üç gün boyunca olacak ve satın alınan biletler 26 Ağustos’a kadar kullanılabilecek.

Emirates Havayolu, Dubai ve Seyşeller’e haftada gidiş-dönüş 22, Maldivler’e ise 28 sefer düzenliyor.

Emirates, İstanbul – Dubai arasında, üstün teknolojiye sahip ve geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Ortalama filo yaşı 5 yıl olan Emirates, 152 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, yolcularını 66 ülkede 111 noktaya taşıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim