• BIST 8897.39
  • Altın 2240.294
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.0975
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Emirates, Sudan’ın başkenti Hartum’a uçuş seçeneklerini artırdı

Emirates, Sudan’ın başkenti Hartum’a uçuş seçeneklerini artırdı
Emirates, Dubai ve Sudan’ın başkenti Hartum arasındaki uçuşlarını, 8 Ağustos 2017 tarihinden itibaren haftada beş defadan yedi defaya çıkartacağını duyurdu.

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, Dubai ve Hartum arasındaki haftalık uçuş hizmetinin sayısını artırdı. Emirates’in iki şehir arasında gerçekleşen Boeing 777 seferleri, First Class’a özel 8 lüks süit, Business Class’ta 43 yatağa dönüşebilen koltuk ve Economy Class’ta 304 koltukla üst düzey rahatlık ve yüksek kaliteli hizmet sunuyor.

Emirates Afrika Ticari Operasyonlarından Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Orhan Abbas: Emirates’in haftada iki ek uçuş koyma kararı, sunduğu ödüllü ürün ve servislere artan talebin en net göstergesi olma niteliği taşıyor. Kapsamı genişleyen uçuş programı sayesinde yolculara, seyahat planlarında daha esnek olabilme ve aynı zamanda Emirates ile Dubai üzerinden diğer noktalara kolay bağlantı kurm imkânı sağlanıyor. Ayrıca eklenen uçuşların Sudan ekonomisine daha da katkı sağlayacak” dedi.

Her hafta 700 ek koltuk seçimi sunan yeni uçuşlar, Orta Doğu, Asya ve Amerika Kıtaları dahilinde bulunan pek çok şehir arasındaki bağlantıyı geliştirecek. Dahil edilen iki uçuş EK733 sayılı seferi ile Salı ve Pazar günleri gerçekleşecek.

Yolcular, Hartum’dan başka bir şehre ya da başka bir şehirden Hartum’a seyahat ederken 2500’den fazla kanalla en güncel film, müzik, sesli kitap ve oyunu barındıran görsel ve işitsel eğlence kaynağı niteliğindeki ödüllü ‘ice’ sisteminden yararlanabilecek. Aynı zamanda sunduğu aile dostu ürün ve hizmetlerden; oyuncak, çocuk menüsü ve filmleri, ailelere özgü öncelikli biniş hakkı, Dubai Uluslararası Havalimanı’nda ücretsiz bebek arabası kullanma imkanından faydalanılabilecek.

Uçuş sırasında sunulan ürün ve hizmetlerin yanı sıra, müşteriler şefler tarafından hazırlanan bölgesel ve uluslararası lezzetlere eşlik eden içeceklerin tadını çıkartırken bir taraftan da konukseverliğiyle dünyaca ünlü Emirates’in çok uluslu kabin ekibinin sunduğu hizmet deneyimini yaşayabilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim