• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Emirates uçak içi eğlence sistemine ödül

Emirates uçak içi eğlence sistemine ödül
Emirates’in ice sistemi üst üste sekizinci kez ödül alarak yeni bir rekora imza attı.

Emirates’in ice sistemi üst üste sekizinci kez ödül alarak yeni bir rekora imza attı.

Emirates uçak içi eğlence sistemi ‘ice’ havacılık sektörünün oskar’ı sayılan SKYTRAX Dünya Havacılık Ödülleri’nde üst üste sekizinci kez “Uçak İçi Eğlence Sistemlerinde Dünyanın En İyi Havayolu” ödülünü kazanarak bir rekora imza attı. Ödüller 100 farklı uyruktan 18 milyon havayolu yolcusunun oylarıyla belirlendi. Ödül, 12 Temmuz 2012’de İngiltere’deki Farnborough Air Show havacılık fuarında düzenlenen ödül töreninde Emirates Kurumsal İletişim Başkan Yardımcısı Patrick Brannelly tarafından alındı.

Emirates’in ödüllü uçak içi eğlence (IFE-Inflight Entertainment) sistemi “ice Digital Widescreen” (“ice” information, communications and entertainment/bilgi, iletişim ve eğlence anlamındadır) tüm dünyadan 300 sinema filmini, yüzlerce televizyon kanalını ve çağdaş müzikten klasik müziğe binlerce müzik parçasını kapsayan 1400’ün üzerinde eğlence kanalı seçeneği sunuyor. Mart ayında eklenen ve “geçme” veya “kaydırma” fonksiyonlarıyla içerik ve sistem özelliklerini daha kolay erişilebilir hale getiren yeni Grafiksel Kullanıcı Arayüzü (User Interface-GUI), Emirates’in sektörün en iyi uçak içi eğlence sistemini sunmak için ürün kalitesi ve inovasyonlar konusunda süregelen kararlılığını kanıtlar nitelikte. Ayrıca Emirates’in yeni Boeing 777 uçağıyla seyahat eden yolcular ice sistemini First Class’ta 27 inç, Business Class’ta 20 inç ve Economy Class’ta 12.1 inç (dünyada en büyük) olmak üzere artık daha geniş kişisel TV ekranlarından high definition (HD) çözünürlük kalitesinde izleyebilecek.

“Emirates, Uçak İçi Eğlence Sistemlerinde Dünyanın En İyi Havayolu”

Emirates bu alanda sürekli yatırım yaparak ve eğlence seçeneklerini dünya çapından çok sayıda film, televizyon kanalı ve müzik parçaları içerecek şekilde genişleterek sektör lideri konumunu korumayı başarıyor. A380 filosunun tamamında WiFi internet bağlantısı hizmetini başlatan Emirates’in uçak içinde cep telefonu kullanımına olanak tanıyan AeroMobile sistemine sahip 90 uçağı daha bulunuyor. Şimdiye kadar 11.5 milyon yolcu AeroMobile sistemini kullanarak uçuş sırasında cep telefonlarıyla görüşme yaptı.

Emirates Hakkında

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, bugüne kadar 500’ün üzerinde uluslararası ödül kazandı. Yolcularını 74 ülkede 125 destinasyona taşıyan Emirates’in 2011/12 mali yılı net kârı 409 milyon dolar. 176 adet geniş gövdeli Airbus ve Boeing uçakla faaliyet gösteren Emirates'in toplam değeri 62 milyar doların üzerinde 225 uçak siparişi bulunuyor. Detaylı bilgi için: www.emirates.com

111.20120723104656.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim