• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Emirates uçak içi eğlence sistemini geliştiriyor

Emirates uçak içi eğlence sistemini geliştiriyor
Emirates Havayolu, yeni teslim aldığı B777 ve A380 uçaklarındaki eğlence sistemini geliştirerek; daha geniş ekranlar, taşınabilir cihazları şarj etmek için priz, HDMI, USB çıkışları, gelişmiş ara yüz ve daha geniş medya depolama alanı sunuyor.

İnsanları ve mekânları birbirine bağlayan Emirates Havayolu, sürekli geliştirdiği uçak ürün ve hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Emirates'in yeni teslim aldığı Boeing 777-300ER ve Airbus A380 uçaklarında yer alan yeni sistemi ile yolcular daha keyifli ve eğlenceli bir uçuş deneyimi yaşayabilecek.

First Class'ta seyahat edecek yolcular, 68 santimden 81 santime genişletilen IFE (Uçak İçi Eğlence) ekranlarıyla daha sürükleyici bir görüntü deneyimi yaşayabilecek. %40 oranında büyüyen bu yeni ekranlar uçaklarda sunulan en büyük ekran olma özelliği taşıyor.

Economy Class yolcuları ise, 34 santim ekranlar ile uçak içi programlarının keyfine varabilecek. Bu büyüklükteki ekranlar, sektörde Economy Class kategorisinde bulunan en büyük ekran olma niteliğini taşıyor. Business Class ekranları ise 58 santimlik boyutuyla sınıfında sektörün en büyük ekranı olmaya devam ediyor.

Yeni IFE (Uçak İçi Eğlence) sisteminin üç kat büyüyen medya depolama alanı sayesinde uçak içi ödüllü eğlence sistemi ‘ice’ artık, 2186 kanal ve toplamda 4300 saatlik eğlence sağlayan 1230 müzik kanalı, 50'nin üzerinde uydu kanalı ve 600'e yakın film içeriyor. Ödüllü eğlence sistemi ‘ice’, 14 farklı dilde sunuluyor.

Emirates Müşteri Deneyimi Bölümü Başkan Yardımcısı Patrick Brannelly konu ile ilgili yaptığı açıklamada: "Eşsiz bir seyahat deneyimi sağlamak üzere filomuzu, bununla birlikte uçaklarımızdaki ürün ve hizmetlerimizi sürekli olarak geliştiriyoruz. Teknolojiye ek olarak, ödüllü uçak içi eğlence sistemimizi yenilemeye önem veriyor ve her zaman sektör standartlarını aşmayı amaçlıyoruz. Yeni nesil ice sistemi görüntü deneyimini artırıyor ve yolcularına tüm havayolu şirketleri arasında en kapsamlı film ve TV seçeneklerini sunuyor" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim