• BIST 8728.32
  • Altın 2240.582
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.1296
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C

Emirates, Uzakrota tarafından “En İyi Yabancı Havayolu” seçildi

Emirates, Uzakrota tarafından “En İyi Yabancı Havayolu” seçildi
Dünyanın en büyük uluslararası havayolu olan Emirates, Uzakrota Seyahat Ödülleri 2017’de “En İyi Yabancı Havayolu” ödülünün sahibi oldu.

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, seyahat sektörünün nabzını tutan Uzakrota tarafından 2017 Seyahat Ödülleri’nde “En İyi Yabancı Havayolu” ödülüne layık görüldü. Geçtiğimiz ay sonunda bu yıl 8. kez düzenlenen ve 16 jürinin bulunduğu ödüllerde Emirates 10 yabancı havayolu arasında “En İyi Havayolu” seçildi.

Konu hakkında bilgi veren Emirates Türkiye, Romanya, Bulgaristan Bölge Müdürü Bahar Birinci; “Uzakrota tarafından bu ödüle layık görülmüş olduğumuz için gururluyuz. Emirates olarak her zaman yolcularımızı işimizin merkezine koyuyoruz ve tüm dünyada, her gün, her noktada yolcularımıza mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için sürekli çalışıyoruz. Ürün ve hizmetlerimize daima yatırım yapıyoruz. Yolcularımızı dikkatle dinliyoruz ve beklentilerini karşılamak ve aşmak için bıkıp usanmadan uğraş veriyoruz. Emirates deneyimi yaratmak için verdiğimiz tüm gayretin fark edildiğini görmek bizim için çok sevindirici” dedi.

Emirates, ürün ve hizmetlerini sürekli yeniliyor

Emirates, geçtiğimiz dönemde birçok yeni ürün ve hizmete imza attı. Bu hizmet ve ürünler arasında yeni Boeing 777 kabinleri, yeni First Class süitler, yenilenmiş A380 Uçak İçi Dinlenme Alanı, Economy Class’ta yüzde 100 geri dönüştürülmüş plastikten üretilen yeni battaniyeler, Boston Logan Uluslararası Havaalanı’nda açtığı yeni dinlenme salonu ile küresel olarak 41’e ulaşan Dinlenme Salonları sayısı gibi yenilikler yer alıyor.

Emirates, 3 bin kanallı endüstri lideri ice eğlence sistemi sayesinde 13 yıldır Dünyanın En İyi Uçak İçi Eğlence ödülüne layık görülüyor. En son gişe rekorları kıran filmlerden, ödüllü TV dizilerine, canlı TV, müzik ve bilgisayar oyunlarına kadar ice, daima daha iyi seçenekler sunmaya devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim