• BIST 8718.11
  • Altın 2243.296
  • Dolar 32.3313
  • Euro 35.1511
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Emirates yeni bağlantı noktası sunuyor

Emirates yeni bağlantı noktası sunuyor
Emirates Havayolu, popüler uçuş noktaları Bali ve Auckland arasında gerçekleştirdiği yeni uçuşu ile Emirates’in küresel ağı ile Bali arasındaki artan talebi karşılayarak, yolculara Yeni Zelanda’ya alternatif bağlantı seçeneği sunuyor.

Emirates Havayolu, Dubai’den Yeni Zelanda’nın en gözde şehirlerinden Auckland’a, Bali aktarmalı yeni bir günlük servis başlattı.

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, popüler uçuş noktaları Bali ve Auckland arasında gerçekleştirdiği yeni uçuşu ile Emirates’in küresel ağı ile Bali arasındaki artan talebi karşılayarak, yolculara Yeni Zelanda’ya alternatif bağlantı seçeneği sunuyor.

Yeni hizmet ile Emirates global olarak seyahat edenlere mevcut günlük, Dubai ve Auckland arasındaki A380 direkt uçuşu ve Sydney üzerinden gerçekleşen Dubai ve Christchurch arasındaki A380 uçuşuna ilave olarak günde toplam üç Yeni Zelanda uçuşu sunacak. Ayrıca Emirates’in, şu anda iki sınıfta hizmet veren Boeing 777-300ER ile gerçekleştirdiği Dubai-Bali seferlerine yaz dönemi için yaptığı ek bir sefer* ile yolcular yazın Dubai’den Bali’ye günlük üç uçuş seçeneğinden yararlanabilecekler.

Emirates’in yeni Dubai-Bali-Auckland uçuşu, Auckland ve Bali arasında duraklama yapmadan hizmet veriyor ve bu da yolculara, Endonezya’daki en popüler adalardan birini de ziyaret etme fırsatı sağlıyor. Havayolu, bu rota üzerinde First Class’ta 8 koltuk, Business Class’ta 42 koltuk ve Economy Class’ta 304 koltuğun yanı sıra, 20ton gövde kargo kapasitesine sahip bir 777-300ER ile servisini sürdürüyor. Yeni servis, şirketin yolcularına ödüllü First Class ürününü sunan ilk Emirates Bali uçuşu olma özelliği gösteriyor.

Emirates Havayolu Başkanı Sir Tim Clark konuya dair yaptığı açıklamada: “Auckland’dan Bali ve ötesine, ayrıca küresel ağımızdan güneye gerçekleşen birçok rezervasyonda da yansıtıldığı gibi, Şubat ayının ortasında duyurulmasının ardından, bu yeni rotanın çektiği ilgiden oldukça memnunuz. İngiltere, Avrupa ve Ortadoğu gibi pazarların hepsi, bu rotayı açarak temin ettiğimiz yeni seçeneği oldukça olumlu karşıladılar. Hem Bali hem de Auckland, müşterilerimizin merak edip ziyaret etmek istediği uçuş noktaları” dedi.

Kargo taşıma hizmeti, ticari fırsatları destekliyor

Yeni rota ayrıca, Endonezya ve Yeni Zelanda arasındaki artan ticareti de destekliyor. Her bir uçuşta, Emirates SkyCargo’nun, 20ton kargo kapasitesine sahip olması bekleniyor. Son istatistiklere göre, Endonezya ve Yeni Zelanda arasındaki toplam iki yönlü ticaret 1.5 milyar dolar bedelini aşmış durumda. Yeni servis, Endonezya ihracat, ithalat ve aktarmalarını Denpasar üzerinden ve taze ürünler ve dondurulmuş gıdalar da dahil olmak üzere, Yeni Zelanda’dan yapılan ihracatların gerçekleştirilmesine yönelik bir fırsat sunuyor.

Emirates’in küresel ağı ve ötesine yönelik uçuş detayları ve bağlantılar

Yeni servis, Bali’de bekleme yapma fırsatının yanı sıra, Londra ve diğer başlıca Avrupa şehirleri arasında, kusursuz bağlantı sağlayacak. EK 450, Dubai’den saat 07:05’te ayrılarak, saat 20:20’de Denpasar’a (Bali) varacak, Auckland’a saat 22:00’da hareket ederek, Yeni Zelanda’nın en büyük kenti olan bu şehre, ertesi gün saat 10:00 civarında ulaşmış olacak.

Auckland’tan, EK 451 uçuşu olarak, 12:50’ta ayrılarak, yerel saatle, saat 17:55’te Denpasar’a varacak. Denpasar’dan saat 19:50’de ayrılacak ve Dubai’ye, gece yarısının hemen ardından, saat 00:45’te varacak olan uçuş, yoğun Emirates ve Flydubai ortaklık ağındaki birçok noktaya yapılan uçuş hizmetlerindeki yerini almış olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim