• BIST 8718.11
  • Altın 2244.782
  • Dolar 32.3318
  • Euro 35.1637
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Emirates, yeni First Class kabinlerini tanıttı

Emirates, yeni First Class kabinlerini tanıttı
Emirates, tamamen yenilenen özel First Class kabinleri, titiz tasarım detayları, yeni koltukları ile tüm kabinlerde yapılan milyonlarca dolarlık yatırımı lüks detayları eşliğinde ortaya koyuyor.

Emirates, uzun süredir beklenen yeni First Class özel süitleri de dahil, Boeing 777 uçağına yönelik, tamamen yenilenmiş iç mekanlarını tanıttı.

Yerden tavana kadar sürgülü kapılar ve ilhamını Mercedes-Benz S-Class’dan alan incelikli ve zarif tasarım özellikleri ile Emirates’in yeni süitleri, lüks ve gizliliği, bir üst boyuta taşıyor. Her biri için 40 fit (feet) kareye kadar kişisel alan sunan bu ferah, bütünüyle kapatılmış olan özel süitler, 1-1-1 yapısında yerleştirilmiş.

Son Emirates 777 uçağı, First Class’tan Business ve Economy Class kabinlerine kadar tüm kabinler, tüm koridorlar, lavabolar ve mutfak kısımlarındaki her yerde, uçak içi eğlence sistemi ve yeni tasarlanmış koltukları da dahil olmak üzere yüksek kalitede milyonlarca dolarlık ürün yenilemesini içeriyor.

Emirates Airline Başkanı Sir Tim Clark konuya dair yaptığı açıklamada: “Uçuş sırasındaki deneyimler, markamız ve hizmetlerimizin kalbidir. Tanıtmakta olduğumuz yeni 777 iç mekanları, Emirates’in, çıtayı sürekli yükseltmek ve müşterilerimizin beklentilerinin ötesine geçmek üzere yapmakta olduğu yatırımın bir parçası. Yeni, tamamen kapatılmış özel süitlerimizin yanı sıra, Business Class, en son, tamamen düz hale gelen ve kişisel mini barları olan deri koltuklarımızı içeriyor, Economy Class koltukları, ayarlanabilir, tamamen deri olan baş koyma kısımlarına sahip ve uçuş sırasında kullanılan eğlence sistemi, tüm kabin sınıfları için yenilendi. Uçağın her yerinde, müşterilerimiz, ayrıntılarla, dokulu duvar ve tavan panelleri, ışıklandırma gibi, tasarım dokunuşlarında belirgin olan, titiz bir özenin gösterildiği, modern ve havadar kabinlerle karşılaşacaklar” dedi.

Ayrıca Clark havayolunun yeni First Class ürünü ile ilgili olarak: Bugün, birinci sınıf yolculuk yapmak endüstride bir performans göstergesi haline geldi. Yıllar içerisinde, özel süitlerimizi, düşünce ürünü rötuşlar ve özellikler ekleyerek, sürekli iyileştirdik. Gizlilik, konfor ve düşünce ürünü lüks konusunda gerçek bir oyun değiştirici olan, bütünüyle kapalı süitimiz için oldukça heyecan duyuyoruz. Bu, bir Emirates ürününün, bir başka lüks ürün markasından etkilendiği ilk deneyim ancak, hem Emirates, hem de Mercedes-Benz, ince detaylara, taviz verilmeyen kaliteye ve sınırları zorlama dürtüsüne yönelik, aynı, sarsılmaz kararlılığı taşıdığı için, bu doğal bir uyum” dedi.

Emirates’in en yeni First Class ürünü, Mercedes-Benz S- Class’ın tasarım felsefesine özel önem vermiş ve yenileşim, lüks ve konfor ile tanınmış iki küresel markayı birleştirmiş. İş birliği, yumuşak deri koltuklar, yüksek teknolojiye sahip kontrol panelleri ve ruh haline göre aydınlatma da dahil, özel süitlerde, çeşitli tasarım ayrıntılarına ilham vermiş.

Bu ticari marka haline gelen uçuş deneyimini, özel yer hizmetlerine yönelik geliştiren Emirates ve Mercedes-Benz, ortaklıklarının kapsamını, ücretsiz şoförlü-taşıma hizmetinin bir parçası olarak, S-Class otomobillerle bir filo oluşturmak üzere genişlettiler. Birleşik Arap Emirlikleri’ne gelen ya da oradan ayrılan Emirates First Class yolcuları, bir Mercedes-Benz S-Class otomobili ile birlikte, uçaktan evlerine ya da tersi yöndeki kusursuz bir yolculuğun keyfine varacaklar.

Bu yeni özelliklere sahip olan en son Emirates 777 uçağı, ilk kez Cenevre ve Brüksel uçuşları ile görücüye çıkacak ve 1 Aralık tarihi itibarı ile ticari olarak hizmete girmiş olacak.

Yeni First Class ürün özellikleri

Yeni Emirates 777 First Class kabin içinde, sakin ve zamanı unutturan lüksü ile, çağdaş, ferah bir yerde olma hissi uyandıran, açık gri, krem ve şampanya renklerinden oluşan yeni renk paleti kullanılıyor.

Boeing, Rockwell Collins iç mekân sistemleri, Panasonic, Jacques Pierre Jean Tasarım Stüdyosu ve Seattle’lı tasarım firması Teague ile ortak olarak geliştirilen her bir, tam olarak kapalı hale gelebilen özel süit, yerden tavana sürgülü kapıya sahip ve işlevselliğin yanı sıra lüks ve konfor da sağlayabilecek akıllı tasarım ve teknolojileri bir araya getiriyor.

Tamamen kapalı özel süitler

Yumuşak deri koltuk yatağa dönüşebiliyor ve NASA teknolojisinden ilham alınan “sıfır yerçekimi” pozisyonunda rahatlama ve hafiflik hissi veriyor. Ferah süitler ayrıca, yatak hazırlandıktan sonra dahi, gizliliği koruyarak, yolcuların üstlerini değiştirmelerine yönelik geniş bir alanda sunuyor.

Sıfır yerçekimi pozisyonu

Tüm First Class müşterilerinin bir manzaraya sahip olabilmelerini sağlamak için, Emirates, orta koridorda bulunan süitler için, endüstrideki ilk sanal pencereleri sunuyor. Bu sanal pencereler, gerçek zamanlı kamera teknolojisinden yararlanarak, dışarıdaki manzarayı yayınlıyor. Diğer süitlerde, pencerelerinin dışından gökyüzünü keşfetmek isteyen müşteriler için da dürbünler bulunuyor.

Yolcular, video çağrı özelliğini kullanarak, kolaylıkla, kabin ekibi ile iletişim kurabiliyor ya da oda servisi çağırabiliyor. Süitlerde ayrıca, müşterilere, rahatsız etmeden içeceklerinin ve kanepelerinin servis edilebildiği bir servis penceresi de bulunuyor.

Emirates, özel süitlerinin en gözde özelliklerini geliştirdi ve kalitesini yükseltti, örneğin: her bir süit için, içecek ve mezelere yönelik kişisel mini bar ve oturma pozisyonlarının ayarlanmasına yönelik kablosuz kontrollerin yanı sıra, Emirates’in ödül kazanan uçuş eğlence sistemi olan ice.

Müşteriler artık, 2,500’ü aşkın kanalı ve diğer tv programlarını kendi cihazlarından ya da 32-inç Tam HD LCD TV ekranından izleyebiliyorlar. Görüntüleme deneyimi, özelikle Emirates için geliştirilen yeni Bowers & Wilkins Aktif Gürültü Gideren E1 kulaklıkları ile, artık daha da geliştirilmiş durumda. Bu kulaklıklar, First Class kabin ortamı için sesin optimize edilmesini sağlamak üzere, ödül kazanan audio markası Bowers & Wilkins tarafından tasarlanmış.
Her bir süit, sadece Emirates’te bulunan ve Byredo lüks cilt bakımı koleksiyonunu içeren ilham seti, Hydra Active nemlendiricili pijamalar ve Bulgari hediye paketleri ile donatılmış.

Sanal pencereler ve bir ilham seti bulunan yeni Boeing 777 First Class süiti, akıllı bir şekilde tasarlanmış üst bölme ve elbiselerin asılmasına yönelik tam boy bir dolap da dahil, süit içerisinde geniş bir kişisel vestiyer alanı mevcut.

First Class yemek

Günümüzdeki her Emirates uçuşunda olduğu gibi, First Class müşteriler, gurme aşçılar tarafından hazırlanan, en kaliteli yiyecekler ile, dünyadaki en özel şaraplar, şampanyalar ve içecekler eşliğinde, istedikleri an yemek hizmetinden yararlanabiliyorlar. 135 milliyeti temsil eden Emirates uluslararası kabin ekibi ile, kaliteli hizmet anlayışını yaşayan yolcular, uçuş boyunca konforu her an yaşıyorlar.

Ghaf Ağacı motifi

Emirates 777 uçağının tamamı, ışık ve modern renk düzeni, kaliteli dokusu olan panellerin yanı sıra, yeni aydınlatma ve tasarım vurguları bulunan, yenilenmiş iç kısımlara sahip.

Ghaf (prosopis cineraria) ağacını temsil eden bir artistik motif, uçağın her yerinde, bir tasarım vurgusu olarak kullanılmış. Bölgeye özgü, her daim yeşil bir bitki olan Ghaf, Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal ağacı olarak görülüyor ve derin bir kültürel ve ekolojik öneme sahip.

Business Class Kabini

Yeni 777’de bulunan Emirates Business Class koltuğunun tasarım ve şeklinde de, tamamen deri kaplama üzerinde elmas dikiş deseni, ergonomik olarak tasarlanmış baş yaslama kısmı ve zarif genel görünümü ve uyandırdığı his ile, modern bir spor otomobilinin iç kısmından ilham alındı.

Koltuk, 72 inç yerleşim alanına sahip ve yatağa dönüşebilen bir pozisyona geçebiliyor. Ayrıca, koltuğa yönelik dokunmatik ekran kontrollerine ve uçuş sırasında kullanılan eğlence sistemine, çeşitli kişisel aydınlatma seçeneklerine, koltuklar arasında gizlilik panellerine, ayakkabı yerleştirme ayak koyma kısmına ve kişisel bir mini-bara sahip.

Economy Class kabini

Economy Class kabininde, artık açık gri ve mavi renklerden oluşan bir renk paleti bulunuyor. Ergonomik olarak tasarlanan koltuklarda tamamen deri, esnek yan panelleri olan baş yaslama bölümleri bulunuyor ve bunların da optimum destek için ayarlanması mümkün. Tüm kabin sınıfları, geliştirilmiş ve üst düzey görsel kalitesi sunan, Emirates’in ödül kazanan yeni nesil ice uçuş eğlence sistemi ile donatılacak. Koltuklarda bulunan her bir ekran, ultra-geniş görüntüleme açılarına, kapasitif bir dokunmatik ekrana, LED arka ışığa ve tam HD görüntüye sahip olacak.

ucak_1-001.jpgucak_2.jpgucak_3.jpgucak_4.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim