• BIST 8718.11
  • Altın 2245.763
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.1462
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Emirates, yolculara Havalimanı Haritası Uygulaması sunuyor

Emirates, yolculara Havalimanı Haritası Uygulaması sunuyor
Emirates mobil uygulamasında, yolcuların havalimanında, kusursuz bir şekilde gezinmelerine imkân tanıyacak olan, “Havalimanı Haritaları” adlı yeni bir özelliği uygulamaya koydu.

Emirates Havayolu, teknolojik yeniliklere ve uçak içi hizmetlere yaptığı yatırımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Havayolu kendi mobil uygulamasına Havalimanı Haritaları uygulaması ekleyerek havalimanında rahat dolaşma imkânı sunuyor. (Bluetooth ve Wifi üzerinden) kullanıcının bulunduğu yeri algılayabilen uygulama, havalimanında bulunan check-in masaları, Emirates lounge’ları, mağazalar, restoranlar ya da ATM’ler de dahil, havalimanının tüm temas noktalarında gezinmeyi mümkün hale getiriyor.

19 dilde desteklenen Emirates uygulaması, şu anda aylık 1.5 milyon aktif kullanıcıya sahip ve kullanıcıların, uçuşlar ve Emirates Skywards hesaplarında arama yapma, rezervasyonlarını gerçekleştirme ve onları yönetmelerine imkanı sağlıyor.

Yeni harita özelliği ayrıca, Emirates’in merkezindeki Dubai Uluslararası Havalimanı Terminal 3 dahil olmak üzere Londra Heathrow, Londra Gatwick ve Hong Kong Uluslararası Havalimanı gibi Emirates ağındaki başlıca havalimanlarını da içeriyor.

Her yıl, 90 milyon yolcunun aktarma yaptığı Dubai Uluslararası Havalimanı’nda, yol bulma teknolojisi, Emirates yolculuğunun her bir noktasında rahatlık ve dünya çapında yolcu deneyimi sağlamak üzere uygulamaya kondu.

Emirates uygulaması, geçen sene, yolcuların seyahatleri öncesinde uçak içi eğlence seçeneklerinden kendi özel müzik listelerini oluşturmalarına ve uçağa bindiklerinde, bu listeyi koltuklarına senkronize etmelerine izin veren yeni bir teknoloji ile dünya çapında daha iyi seyahat deneyimi sağlamayı sürdürdü.

Emirates, yine geçen sene, 3D koltuk uygulamasını başlatarak, dijital platformda sanal gerçeklik teknolojisini kullanmaya başlayan ilk havayolu şirketi olmuştu. 3D koltuk modeli, Emirates A380 ve tüm Emirates B777 uçak tiplerinin iç kısımlarının 3D olarak 360 derece görünümünü yayınlayan bir görselleştirme motoru.

Emirates uygulaması, iOS ya da Android cihazlarından ücretsiz olarak indirilebiliyor.

1573715136_image_116352.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim