• BIST 8718.11
  • Altın 2244.782
  • Dolar 32.3318
  • Euro 35.1637
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Emirates’e En İyi Business Class ödülü

Emirates’e En İyi Business Class ödülü
Emirates Havayolu, dünya turizmine yön veren liderleri buluşturan ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Dünya Turizm Forumu’nda, “En İyi Business Class Hizmeti” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Turizm sektöründen tüm branşların profesyonellerini çatısı altında toplayan, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesinde bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Dünya Turizm Forumu,  düzenlenen ödül töreni ile son buldu.

Dünya Turizm Forumu öncesinde açıklanan Tourism 100 listesinde en büyük 100 turizm şirketi arasında 7. sırada yer alma başarısını gösteren Emirates Havayolu, ödül töreninde aynı zamanda “En İyi Business Class Hizmeti” kategorisinde ödülün sahibi oldu.

Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleşen ödül töreninde, ödülü havayolu adına Emirates Türkiye, Bulgaristan ve Romanya Genel Müdürü Bahar Birinci teslim aldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Emirates Havayolu Türkiye, Bulgaristan ve Romanya Genel Müdürü Bahar Birinci: "Amacımız müşterilerimizin yolculukları sırasında her adımda en üst düzeyde hizmet almalarını ve çok konforlu, keyifli bir yolculuk yapmalarını sağlamak. Uçaklarımızda en yeni ürün ve teknolojilerin kullanıma sunulması için büyük yatırımlar yapıyoruz. Çok uluslu kabin görevlilerimiz de çok ayrıcalıklı bir hizmet veriyorlar. Uluslararası saygın bir jüri tarafından bu gayretlerimizin fark edilmiş olması bizi onurlandırdı” dedi.

En iyi Business Class Hizmeti: Emirates

Emirates Business Class hizmeti alacak olan yolcularına ücretsiz özel şoför hizmeti ile 70'i aşkın şehirde havaalanı transferleri sağlıyor.

Havaalanında uçmadan önce özel dinlenme salonlarını kullanabilen Business Class yolcuları, Dubai'deki A380 terminalinde doğrudan dinlenme salonundan uçağa binebiliyorlar.

Yolcular yatağa dönüşebilen koltuklarında yolculukları boyunca dinlenebiliyor ya da 2.500’ün üzerinde kanala sahip uçak içi eğlence sistemi ice’da pek çok dil seçeneği ile sunulan, en yeni ve en iyi filmleri, kaçırılmaması gereken TV programlarını izleyip, radyo ya da çok zengin bir müzik arşivinden diledikleri şarkıları dinleyip, oyun oynayabiliyorlar.

Özel A380 Uçak İçi Dinlenme Salonunda atıştırmalık ve kokteyllerin tadını çıkarırken aynı zamanda sosyalleşebiliyorlar. Ayrıca taze ve yerel malzemelerin kullanıldığı gurme yemek deneyimini yaşıyorlar.

e-002.jpge-002.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim