• BIST 9790.46
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Emirates'ten Petersburg ve Dublin uçuşu

Emirates'ten Petersburg ve Dublin uçuşu
Rusya’nın kuzeyindeki liman kenti St. Petersburg’a 1 Kasım itibariyle Dubai’den her gün uçuş gerçekleştirecek olan Emirates, Ocak 2012 itibariyle de günlük Dublin uçuşlarına başlayacak.

Emirates’ten St. Petersburg ve Dublin’e her gün uçuş

Rusya’nın kuzeyindeki liman kenti St. Petersburg’a 1 Kasım itibariyle Dubai’den her gün uçuş gerçekleştirecek olan Emirates, Ocak 2012 itibariyle de günlük Dublin uçuşlarına başlayacak.

Rusya’nın ‘Kuzey Başkenti’ olarak adlandırılan, Baltık Denizi kıyısındaki liman kenti St. Petersburg’a Dubai’den her gün Airbus A340-300 ve A330-200 uçaklarıyla First Class, Business ve Ekonomi sınıfı uçuşlar sunulacak. Emirates, 2003 yılından bu yana uçtuğu Rusya’nın başkenti Moskova’ya da Dubai’den günde iki uçuş düzenliyor.

9 Ocak 2012’de başlayacak Emirates Dublin günlük uçuşları ise Dubai-Dublin hattında hizmet verecek Airbus E330-200 uçaklarıyla First, Business ve Ekonomi sınıfı seçenekleriyle gerçekleşecek. Emirates’in Avrupa’daki 29. hattı ve İrlanda Cumhuriyeti’ne ilk hattı olacak olan Dublin’le birlikte hali hazırda İngiltere üzerinden yolculuk yapan İrlanda’daki Emirates müşterilerine Dubai’den kesintisiz uçma ve sürekli genişleyen Emirates uçuş ağında kolayca aktarma yapma imkânı sunulacak.

Yaklaşık 4.5 milyon kişilik nüfusa sahip İrlanda, popüler bir turizm merkezi. Tarihi zenginlikleri, görülmeye değer kırsalı, geleneksel müziği, binlerce kilometrelik sahil şeridi ve tertemiz havasıyla ilgi çeken ülke, geçtiğimiz yıl 6.7 milyon kişi tarafından ziyaret edildi.

Emirates, İstanbul – Dubai arasında, genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, üstün teknolojiye sahip ve geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Emirates, 157 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, yolcularını 67 ülkede 114 noktaya taşıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim