• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Emirates'ten Seyşeller'e her gün sefer

Emirates'ten Seyşeller'e her gün sefer
Emirates, 4 Kasım 2010 tarihi itibariyle Dubai-Seyşeller arası uçuş sayısını haftada yediye çıkarıyor.

EMİRATES'TEN SEYŞELLER'E 7 SEFER

Emirates, 4 Kasım 2010 tarihi itibariyle Dubai-Seyşeller arası uçuş sayısını haftada yediye çıkarıyor.

Perşembe günleri düzenlenecek ek sefer sayesinde, bu rotada seyahat kapasitesi %16 artarken, özellikle Orta Doğu’dan gelen turistler için bu popüler seyahat noktasına ulaşım kolaylaşacak.

Ek seferlerin Türk turistler için etkisine değinen Emirates Türkiye, Romanya, Bulgaristan Genel Müdürü Bahar Birinci “Şehrin gürültüsü, trafiği ve iş stresinden uzaklaşmak isteyenler için Seyşeller ideal seyahat noktalarından biri. Özellikle son senelerde Seyşeller ve tüm Hint Okyanusu adalarına Türkiye’den talep artmaya başladı. Bunun başlıca nedenlerinin kolay ulaşım, sıcak mevsim, kaliteli tesisler ve onlardan alınan yüksek standartlarda hizmetler olduğunu düşünüyorum. Seyşeller’e Türkiye’den önemli sayıda yolcumuz var, genelde tatil amaçlı olarak ancak balayı içinde rağbet çok yüksek. Yeni seferler ulaşım anlamında Türk turistlere Seyşeller’i daha da yakınlaştıracak” dedi.

115 adadan oluşan Seyşeller’de, birbirinden güzel tesisler ile mavi ve yeşilin binlerce tonu sizleri bekliyor. Şehrin gürültüsü ve stresinden uzaklaşmak ve kendini tropik bir cennete atmak isteyenler için Seyşeller ideal bir tatil yeri. Bembeyaz kumlardan oluşan palmiyeli kumsallar ve adaları oluşturan mercan kayalıkları mükemmel şnorkel ve dalma imkanları sunuyor. Seyşeller’de ayrıca kaplumbağalar ve başka hiçbir yerde göremeyeceğiniz kuşlardan oluşan vahşi hayata tanık olmak da mümkün.

EK 705 sefer sayılı ek uçuş Dubai’den 02:30’da kalkacak ve Seyşeller’e saat 07:00’da iniş yapacak. EK 706 sefer sayılı dönüş uçuşu ise Seyşeller’den 08:30’da kalkarak, Dubai’ye 13:00’da iniş yapacak. Bu uçuşlar First Class’da 12, Business Class’da 42, Ekonomi sınıfında 258 yolcu kapasiteli Airbus A340-500 uçaklarıyla gerçekleştirilecek.

Emirates Havayolu Seyşeller’e Dubai bağlantılı seferler düzenliyor. Emirates ile Seyşeller’e gidiş dönüş Ekonomi sınıfı 758 Euro, Business Class 1822 Euro, First Class fiyatı ise 3597 Euro. Belirtilen fiyatlara tüm vergiler ve harçlar dahildir.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim