• BIST 9918.55
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C

Emirates’ten ücretsiz Dubai vizesi

Emirates’ten ücretsiz Dubai vizesi
Emirates Havayolu, yolcularına Dubai’yi tanıtmak için “Dubai Stopover” konaklama ve çevre gezisi paketini sunuyor.

Yolcularının Dubai ziyaretlerini unutulmaz kılmak için yenilikler yapmaya devam eden Emirates, 2012 Ekim ayına kadar Dubai’de 36 saatten az kalmayı tercih eden konuklar için ücretsiz BAE vizesi (göçmenlik yetkililerinin onayına bağlı olarak) sağlayacak.

Turistlere araba kiralama, golf, yerel gezi turları ve safariler için cazip fiyatlara erişim imkanı sağlayacak şekilde tasarlanan Dubai Stopover paketlerinden tüm Emirates yolcuları faydalanabilecek ve bu paketler biletin hangi sınıftan alındığına bağlı olmaksızın tüm bilet fiyatlarıyla kombine edilebilecek.

Emirates konukları, seyahatlerinin hem gidiş hem de dönüş etaplarında bu paketlerden faydalanabilecek; bu da yolculara tatillerini uzatmak ve her çeşit turiste uygun seçenekler sunan birinci sınıf turist destinasyonu Dubai’nin tadını çıkarmak için iki fırsat sunuyor.

Paket fiyatları kişi başı gecelik (iki kişilik odada) sadece 44 Euro’dan başlıyor ve yolcular, şehir içinde veya sahilde, pansiyondan 5 yıldızlı lüks otellere kadar pek çok otel ve daire seçeneği arasında seçim yapabiliyor. Dubai Stopover paketleri, Dubai’de kişiye özel karşılama ve yardım, otel transferleri, kahvaltı, vergiler, hizmet bedelleri ve 36 saatlik ücretsiz vizeyi (bazı hüküm ve şartlara bağlı olarak) kapsıyor.

Emirates Dubai Stopover Programı, Emirates Havayolu’nun yolcularına Dubai’nin konukseverliğini ve canlılığını deneyimleme olanağı sunmak üzere 1995’te başlatıldı. Türkiye’de Dubai Stopover Paketi Sinemis Turizm tarafından sağlanıyor.

Emirates, İstanbul – Dubai arasında, genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, üstün teknolojiye sahip ve geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Emirates, 162 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, yolcularını 68 ülkede 116 noktaya taşıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim