• BIST 9693.46
  • Altın 2509.849
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.779
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

En Güzel Tesettürlü Giyim Çeşitleri

En Güzel Tesettürlü Giyim Çeşitleri
Tesettürlü giyim, günümüz itibariyle, çok çeşitlilik arz etmektedir. Başörtüsü çeşitleri renk ve desen bakımından alabildiğine geniştir.

Şal çeşitleri de alabildiğine geniştir. Tesettürlü etek, bluz, kap, kaban, panço ve pardösü çeşitleri, tesettürlü giyinmeyi sevenlere sunulmuştur. Tesettürsüz giyinenler de bu giysileri kullanabilmektedir. Bütün tesettür elbise çeşitleri, özel bir şekilde hazırlanmaktadır.

TESETTÜRLÜ ELBİSE NASIL OLUR?

Tesettür, kelime anlamı 'örtünme'dir. Başörtüsü çeşitleri ve şal çeşitleri ile yüzümüzü kapadıktan sonra, alt kısım için de etek, ferace ve uzun elbise modelleri giyildiğinde tesettür ortaya çıkmaktadır. Bu anlamda tesettür elbise modelleri transparan yani vücudu ortaya çıkaran şekilde olamaz. Mini etek, dar kotlar, yırtık kotlar, göğsü açık ve kolları açık dar bluzlar, tesettür elbise kategorisinde değildir. Avrupa tarzı gibi sınırsız bir giyim anlayışı yoktur tesettürlü elbiselerde.

TESETTÜRLÜ ELBİSE ÇEŞİTLER TEDARİK EDİLEBİLİYOR

Günümüz teknolojisi ile tesettürlü elbise modelleri, oldukça fazla ve rengârenk üretilmektedir. Başörtüsüz tesettür olmadığı gibi, sadece başörtüsü de tesettür olmamaktadır. Bu nedenle sadece başörtüsü takmakla tesettürlü olunmamaktadır. Aradığınız bütün tesettür panço internet sayfalarında ve mağazalarda rahatlıkla tedarik edilmektedir.

AVRUPA TARZINDAN ÇOK FARKLI

Tesettürlü giysiler, Avrupa tarzından çok farklı olarak üretilmektedir. Öz kültürümüzü yansıtan tesettürlü giysiler, yüzlerce yıllık bir kültürümüzün eseridir. Bu nedenle korunması gereken değerler içerisindedir. Nasıl ki Sultan Ahmet Camii bizim için değerli bir miras ise, tesettürlü giyim, atalarımızın giyim de bizim için miras olmalıdır.

Bütün Avrupa tarzı giyim şekilleri çıplaklık üzerine bina edilmiştir. Tesettürlü giyim ise, insanın edep, haya ve utanma duygularıyla paralel olarak, inancımızın gerekleri üzerine bina edilmiştir.

Tesettürlü giysiler, iç mekân ve dış mekan için üretilmektedir. Kışlık ürünler kaban ve kap şeklindedir. Ayrıca yaz ayları ve kış ayları için farklı kumaşlarla ürün çıkarılmaktadır. Yaz aylarında keten gibi kumaşlar kullanılırken, kış aylarında da kadife ve polar gibi kumaşlar kullanılmaktadır. Yaz aylarında daha serin olmak ve kış aylarında da soğuktan korunmak için bu şekilde üretilmeler yapılmaktadır. Pardösüler, kaplar, kabanlar, bluzlar, etekler ve başörtüsü çeşitleri, özel olarak tesettürlü bir şekilde üretilmektedir. Bir birleriyle uyumlu olmaları nedeni ile tesettür takım oluşturmaktadırlar. http://tesetturpazari.com/ adresinden tüm modellere ulaşabilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim