• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Erdoğan, Kartal'da toplu açılışa katıldı

Erdoğan, Kartal'da toplu açılışa katıldı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kartal Meydanı'nda 20 kavşak ve yolun toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, Kartal'ın 30 Mart sonrası daha farklı olacağını ifade etti.

Geçtiğimiz seçimlerde Kartal'ın bir yanlışa kurban gittiğini belirten Başbakan Erdoğan,  'Bu yanlışı bu dönemde düzelteceğinize inanıyorum. 30 Mart sonrası Kartal’da çok farklı bir dönem olacak' dedi.

İstanbul'a yaptıkları ve yapacakları hizmetleri anlatan Erdoğan, CHP'ye ve özellikle Kılıçdaroğlu'na eleştirilerini yineledi. Erdoğan, 'İttifaka dikkat edin. Paralel örgütle CHP ittifak halinde ' dedi.

İstanbul'un kaynaklarının peşkeş çekildiğini söyleyen Erdoğan, yolsuzluk iddialarına kendilerinin yolsuzluk yapılmasına izin vermedikleri ve yolsuzluk yapmadıkları için 3. köprüye başladıkları yanıtını verdi. Edoğan, 'Bunlar yolsuzluğu sorgulayamaz, olsa olsa yolsuzluğu yapar' dedi.

'Paralel örgüt sizleri parmağında oynatıyor' diyen Erdoğan, internet düzenlemesine ilişkin ise 'İnternet kaldırılmıyor, kontrol altına alınıyor' açıklamasında bulundu. Başbakan, düzenlemeye ilişkin şunları söyledi:

'Erişim mahkeme kararına kadar engelleniyor'

'Birisi mağdur mu oldu, biz burada İletişim Başkanlığı'mızı devreye sokuyoruz. Acilen inceliyor, erişimi mahkeme kararına kadar engelliyor. Mahkeme TİB'in kararını olumlu bulursa engel devam ediyor, bulmazsa kaldırılıyor. Yapılan budur. Bu yasayla internete sansür gelmiyor.Aksine özgürlük sağlıyor. Avrupa'da da Amerika'da da bu böyledir. Türkiye'yi kasetler yoluyla hukuk ihlallerinin olduğu bir ülke olmaktan çıkarıyoruz'

'Paralel yapı çeteleriyle de mücadele edeceğiz'

'İnternete hayır demiyoruz, güvenli internet diyoruz' diyen Erdoğan, 'Bugüne kadar şantaj çeteleleriyle, mücadele ettik, paralel yapı çeteleriyle de mücadele edeceğiz. Bu şantaj ve komplo çetesini ortadan kaldıracak, özgürlüklerin önünü daha da açacağız' açıklamasında bulundu.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim