• BIST 10162.71
  • Altın 2412.296
  • Dolar 32.3677
  • Euro 34.7308
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

Erkek Saat Modelleri Uygun Fiyata modasaat.com'da

Erkek Saat Modelleri Uygun Fiyata modasaat.com'da
Erkek ve bayan saat modellerinde belki de en farklı tasarımlara sahip olan markalardan bir tanesi olan Diesel, alanında önemli bir üretici konumundadır.

Erkek Diesel saat modelleri çerçeve içi tasarımında farklılıklara sahiptir. Altın kaplamalı bayan saat modellerinin birçoğunda kordon desenlidir. Çelik ya da deriden olan kordonun sahip olduğu renkler de farklılık göstermektedir. Çift renkli kordonların en önemli özelliği ise kadran ile olan uyumu olmaktadır. Böylelikle çok fazla itici bir görünüme sahip olmasının önüne geçilmektedir. Klasik ve analog erkek saatlerinde ise birkaç farklı model bulunmaktadır. Bilhassa çerçeve içine dair farklılıklar dikkat çekicidir. Kordon ve kadran rengi bakımından siyah, gri, beyaz, mavi çokça tercih edilmektedir. Çelik ve deri kordonların dışında çok daha makul fiyatlarda olan modellerinde silikon da kullanılmaktadır. Aynı zamanda tek renkli olan modelleri de vardır.

Önemli İtalyan saat markalarından bir tanesi olan Emporio Armani saat erkek ve bayan modellerine sahiptir. Kalite seviyesinin çok yüksek olmasından dolayı ömürlük modelleri de vardır. Aynı zamanda görünüm açısından da birçok marka ile kıyas edildiğinde öne çıkmaktadır. Bununla birlikte deri ve çelik kordonlu modelleri bulunmaktadır. Bayan saatlerinde ise tasarımın daha ön planda olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Bilhassa yapılan işçilikler bu durumu ispat eder niteliktedir. Kordon ve kadran renginin uyumlu olması da saatin çok daha iyi bir duruşa sahip olmasına yardım etmektedir. Analog ve klasik tarzda olan saatler Quartz özelliklidir.

Birçok modelinde ise kordon bölgesinde ince işçilik bulunmaktadır. Motif, desen ya da taş olan saat modellerinin çerçeveleri değişebilmektedir. Altın kaplamalı modellerinde gri renk ile uyumu göz alıcı olduğu için gönül rahatlığı ile tercih edilebilmektedir. Ancak çift renkli kordon modellerinde kadran rengi önem arz etmektedir. Özellikle aksesuar olarak kullanımı sırasında renklerin ortaya çıkardığı görünüm çok önemlidir. Bu nedenle çok açık renklerin olmamasına dikkat edilmelidir. Çelik olan kordonlarda gri, beyaz ya da sarı tonlarda kadran seçimi daha sade olmasını sağlamaktadır. Esprit marka saat almak isteyenler modasaat.com/kategori/esprit.aspx linki ile erişim sağlanan sayfada bulunan modellerini inceleyebilir. Erkek saat modellerinde ise plastik ya da çelik kasa kullanılmaktadır. Bununla birlikte mineral camların dışında kristal olan modellerde vardır. Deri kordonlu saatlerde çift renk kullanımı bir hayli fazladır. Çok daha sade ve şık bir görünü için kordonun çelik olması tavsiye edilmektedir. Plastik kordonlu modelleri ise fiyat açısından çok daha ucuz olmasından dolayı tercih edilebilir.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim