• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Etihad Airways Abu Dabi Hsbc Golf Şampiyonası sponsorluğunu 2020’ye kadar uzattı

Etihad Airways Abu Dabi Hsbc Golf Şampiyonası sponsorluğunu 2020’ye kadar uzattı
Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal hava yolu şirketi Etihad Airways, Abu Dabi HSBC Golf Şampiyonası sponsorluğunu 2020 yılına kadar uzattı.

Etihad Airways, 21-24 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen Abu Dabi HSBC Golf Şampiyonası kapsamında bir dizi etkinlik hayata geçirdi. Abu Dhabi Golf Club’ta bir golf simulatörü kuran ve yarışmanın en şık kadınına A380 ile New York seyahati hediye eden havayolu, Abu Dabi’yi uluslararası bir golf merkezi yapmak üzere yatırımlarına devam edeceğini duyurdu.

Etihad Airways pilotu dünyaca ünlü golfçü Martin Kaymer ile yarıştı

Etihad Airways Marka Elçisi ve uluslararası PGA golfçüsü Martin Kaymer de şampiyonada yarışmak üzere Abu Dabi’deydi. İki defa şampiyonanın ana galibi ve üç defa Abu Dabi şampiyonu olan Kaymer, Etihad Airways Pilotu Matt Dowell ile Abu Dabi çölünün ortasında kıyasıya bir golf müsabakasına tutuştu. Kaymer ve Dowell, çölün en büyük kum tepesine yerleştirilen Etihad Airways bayrağına en iyi ve en yakın atışı yapmak için yarıştılar.

Martin Kaymer ayrıca Etihad Airways’in Abu Dabi’de bulunan dünya standartlarındaki akademisini ziyaret ederek Etihad Airways Simulator Yarışı’na katıldı. Serinin son ayağı olan müsabakaya, daha önce spor camiasının ünlü isimlerinden İngiltere Kriket Takımı’ndan Alastair Cook ve Stuart Broad, Manchester City Futbol Takımı’ndan Vincent Kompany ve Joe Hart, Melbourne City Futbol Takımı’ndan Patrick Kisnorbo ve Damien Duff (Melbourne City FC) ile Star Wars filminden iki Stormtrooper karakteri katılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim