• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Etihad Airways'e bir haftada iki büyük ödül verildi

Etihad Airways'e bir haftada iki büyük ödül verildi
Birleşik Arap Emirlikleri?nin ulusal havayolu şirketi Etihad Airways, aynı hafta içerisinde iki farklı uluslarası kurum tarafından ödüle layık görüldü.

2016 Kristal Kabin Ödülleri tarafından sektörün en prestijli ödüllerinden biri olan “Kabin Konseptleri” ödülünü almaya  hak kazanan şirket, ayrıca PAX International Dergisi tarafından “2016  yılının en iyi uçak içi eğlence ve bağlantı sistemi sunan havayolu” ödülüne layık görüldü.

Etihad Airways, Dreamliner filosuna özel First Suit kabini ile 2016 Kristal Kabin Ödüllerin’in yeni kategorisi olan “Kabin Konseptleri” ödülünü almaya hak kazandı.

Ödül, havayolunun 2015 yılında Airbus A380 uçağıyla almaya hak kazandığı kabin tasarımı ödülüyle birlikte, arka arkaya aldığı ikinci prestijli kabin ödülü oldu. Kristal Kabin Ödülü, uçak filolarının iç mimarisinin inovasyonunda mükemmeliyeti ödüllendiren uluslararası tek ödül olarak ön plana çıkıyor.Havayolu geçtiğimiz günlerde ise PAX International Dergisi tarafından, sunduğu son teknoloji uçak içi eğlence, bağlantı sistemleri ve iletişim çözümleri ile ödüle layık görüldü. Airbus A380 uçağında yeni nesil Panasonic eX3 teknolojili E-BOX uçak içi eğlence sunan ilk şirket olan Etihad Airways, yüksek çözünürlüklü ekranlar ile gelişmiş oyun ve eğlence seçenekleri sunan sisteme tüm A380 ve Boeing 787 filosunda yer verecek. Sistem, yolculara film izleme, oyun oynama, alışveriş yapma, 3 boyutlu hareketli haritaları inceleme gibi seçeneklerle maksimum eğlence vaat ediyor. Etihad Airways Üst Ticari Yöneticisi Peter Baumgartner konuyla ilgili olarak, “İnovasyon yaklaşımımız, bir kez daha endüstrinin en saygın uzman ve profesyonelleri tarafından tanındı. Bu vizyon, tüketicilerimizin yanı sıra, Etihad Airways çalışanları ve Etihad Tasarım Birliği’nin ortak yaklaşımı ile gerçeğe dönüştü. Etihad Airways olarak, kuralları bir köşeye bırakıyor uzman bir tasarım, yenilik ve estetik anlayışı sergilediğimiz “Mavi Gök” yaklaşımımız ile modern kabin mimarisinin düzenine meydan okumaya devam ediyoruz.” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim