• BIST 8718.11
  • Altın 2246.519
  • Dolar 32.3303
  • Euro 35.1933
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

Eurowings yeni rotalarına uçmaya başladı

Eurowings yeni rotalarına uçmaya başladı
Eurowings, Köln-Bonn havalimanından kıtalararası üç yeni noktaya uçmaya başladı.

Eurowings, Köln-Bonn havalimanından kıtalararası üç yeni noktaya uçmaya başladı: Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida Eyaleti’nde bulunan Orlando, Washington Eyaleti’ndeki Seattle ve Jamaika’da bulunan Montego Bay. Bu üç şehre uçuşlar, Avrupa ve Almanya’daki birçok havalimanından bağlantı uçuşları olan Köln/Bonn Havalimanı’ndan aktarmasız olarak haftada iki gün gerçekleştiriliyor.

Bu yeni uçuş ağlarının eklenmesiyle, Eurowings, altı adet Airbus A330 tipi uçakla, yaz sezonunda kıtalararası toplam 13 farklı noktaya uçuyor. Havayolu, gelecek yaz sezonunda ise filosuna altı yeni uçak ekleyerek, uzun mesafeli uçuş ağını daha da genişleteceğini açıkladı.

Ayrıca, Eurowings bu yaz sezonunda Münih kalkışlı uzun mesafeli uçuşlarına başlayacak. Böylece havayolu, Köln/Bonn ve Münih’ten seyahat sevenlere kıtalararası uygun maliyetli ve yüksek kaliteli uçuş imkânları sunacak. Gelecek yıl, Köln/Bonn kalkışlı kıtalararası uçuşlarda 700.000, Münih kalkışlı kıtalararası uçuşlarda ise 500.000 yolcunun taşınması bekleniyor.

İç hatlar ve kıtalararası uçuşlara ek olarak, Salzburg, Münih ve Mayorka’yı da rotasına eklemiş olan Eurowings, Avrupa’daki konumunu daha da güçlendirmiş ve Avrupa içi uçuşlarında önemli bir gelişme kaydetmiş oldu. Bununla birlikte Eurowings, Avrupa’da en hızlı büyüyen havayolu şirketi konumuna geldi.

Eurowings, Çarşamba ve Cuma günleri Orlando’ya, Salı ve Cumartesi günleri Seattle’ye, Pazartesi ve Cuma günleri ise Jamaika’da yer alan Montego Bay’e uçuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim