• BIST 9079.97
  • Altın 2306
  • Dolar 32.3263
  • Euro 35.1055
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Eurowings'ten rezervasyon fırsatı

Eurowings'ten rezervasyon fırsatı
Eurowings, seyahat planlama sürecinde bilet fiyatlarını sabitlemek isteyen misafirlerine 72 saat boyunca rezervasyon fırsatı sunuyor.

Euowings, seyahat planlama sürecinde bilet fiyatlarını sabitlemek isteyen misafirlerine 72 saat boyunca rezervasyon fırsatı sunuyor. Kısa mesafe uçuşlar için 2 Avro, uzun mesafe uçuşları için 10 Avro ödeyerek bu hizmetten faydalanan Eurowings yolcuları, uçuş bağlantıları, transfer, otel, araç kiralama vb. tüm seyahat bileşenlerini rahatça organize etme imkanına sahip olacak. Biletlenmeyen rezervasyonlar ise 72 saat sonunda otomatik olarak iptal edilecek.

Eurowings, sunduğu fiyat sabitleme sistemi ile eurowings.com üzerinden internet servisini geliştirmek ve müşteri memnuniyetini artırmayı amaçlıyor. Eurowings, misafirlerinin en iyi fiyatlarla seyahat etmesini sağlarken aynı zamanda seyahat planlama sürecini de kolaylaştırıyor. Bu hizmet sayesinde yolcular, bilet fiyatlarının yükselmesi endişesi taşımaksızın seyahatlerini daha rahat ve dikkatli bir şekilde planlayabilecekler. Seyahat acenteleri aracılığı ile rezervasyon yapmak isteyen misafirler de fiyat sabitleme hizmetinden faydalanabilecekler. Bilet sabitleme sırasında yolcular, uçuş bedelinin tamamını değil yalnızca rezervasyon ücretini ödeyecekler.

eurowings.com internet sitesi üzerinden sunulan BASIC, SMART ve BEST olmak üzere tüm tarifelerle kullanılabilen fiyat sabitleme hizmeti, uçuş tarihinden en geç 21 gün önceki rezervasyonlar için geçerli olup, promosyonlu ve esnek biletler için geçerli değildir.

Fiyat sabitleme hizmetinin yanı sıra Eurowings’in bu yıl misafirlerine farklı yenilikler de sunuyor. Bu yenilikler arasında, 99,99 Avro kampanyalı 'BEST' tarife seçeneği ile yolcuların uçuş süresince gişe rekorları kıran film ve popüler TV dizilerini izleyebilecekleri, geniş bir yelpazede sunulan müzik listelerine, sesli kitap alternatiflerine ve uçuş bilgilerine ulaşabilecekleri ‘Wings Eğlence Sistemi’ de yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim