• BIST 10045.74
  • Altın 2412.296
  • Dolar 32.3677
  • Euro 34.7308
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Evde sinema keyfi

Evde sinema keyfi
Düşünsenize evde hiç vakit kaybetmeden, para harcamadan, canınız sıkılmadan kolayca film izleme olanağınız olsa, böylece boş kalan vakitlerinizde sevdiğiniz bir filmi ya da izlemek isteyeceğiniz türde filmi kolayca bulup izlemek ne kadar da güzel olurdu.

Evet, artık bu dediklerimiz internet sayesinde mümkün ve çok kolay. Sahip olmanız gereken tek şey bir internet ağı ve izleyebileceğiniz bir cihaz TV. Masa üstü veya diz üstü bilgisayar, tablet, akıllı telefon vb. gibi cihazlar size bu keyfi yaşatmaya tam olarak yetecektir. Internet üzerinden film izleme keyfi birçok kişi tarafından bilinir ilgi ile takip edilirken, bazı insanların bu durumdan habersiz olması da bilinen bur durumdur.

 

Ancak bilindiği gibi internet dünyaya açılan kapı ol aktarır. Internet sayesinde insan dilediği her bilgiyi kolayca bir tık ile bulması basit bütün iken neden bu imkânı boş zamanlarımızda can sıkıntımız hat safhada iken film izlemek için kullanmayalım ki. Film izlemenin bir keyif olduğunu hatta bazı insanlar için büyük bir tutku olduğunu unutmamak lazım. Bu kadar büyük tutkunun olduğu, bu kadar fazla keyif veren bir durumdan neden uzak kalalım. Evimizde televizyon karşısında dilediğimiz filmi bulmak ya çok zor, ya da bir TV. Sağlayıcısına vereceğimiz paradan dolayı çok pahalı olmaktadır. İnsanların aklına film izlemek geldiği zaman neden bir kaç kanala muhtaç kalsın ki.

 

Dilediği zaman internet aracılığı ile dilediği filmi kolaylıkla bulup izlemesi mümkün iken. Internet üzerinden film izlemenin avantajları ve kolaylıkları tabi ki saymak ile bitmez. Mesela internet üzerinde arama motorumuzun arama bölümüne film izle full yazdığımız zaman karşımıza çıkan binlerce film arasında dilediğimizi seçip izlemek oldukça basit bir durumdur. Ancak burada da ufak zorluklar var tabi ki bunları unutmamak lazım. Örnek olarak mesela yeni filmlerden birini izlemek istiyorsunuz ve bunun için arama motorunuzun arama kısmına film izle 2016 yazdınız, karşınıza öyle büyük bir site havuzu çıkıyor ki, burada istediğiniz filmi bulup izlemek biraz zor bir durum olabilir. Bilindiği gibi internet bazı durumlarda görüntü kirliliği olmaktadır. Yani birçok site sizlere sadece reklam izletmektedir.

 

Oysa bu durumdan kurtulmak o kadar da zor olmasa gerek. Yapılması gereken doğru internet sitesinin hangi site olduğunu bilmek, böylece reklama takılmadan ve bos yere zaman harcamadan dilediğiniz filmi bulup izlemek gayet mümkün olan bir durum olur. İnternetin birçok duruma olanak sağlaması bu konuda da insanlara yardım etmesi interneti insanlarımız üzerinde vazgeçilmez bir durum yapar. Hali ile eğer interneti evinizde kullanmak kaçınılmaz bir durum ise, evinizde internet var iken birde fazladan sinemaya ya da TV kanal sağlayıcısına para ödemek aile bütçenizi etkileyeceğini gibi insanı da huzursuz eden bir durun olur.

İnternetin varlığı ile işlerimizi rahatlatmak mümkün olduğu gibi bos zamanlara da eğlence olması gayet normal bir durumdur. Özellikle insanlarımızın normal hayatta yoğun bir iş temposu içinde sıkı bir şekilde çalıştığı ve bos zamanlarımız zaten alması bilinen bir durumdur. İnsan boş kaldığı zaman birçok iş yapmak ister, bu işler diğer işlerin aksine yorulmak için değil de dinlenmek için yapılmaktadır. Bir arkadaş ortamına katılmak ve o ortamda sosyalleşmek ya da evde ailesi ile veya yalnız bir biçimde oturup günün hatta haftanın yorgunluğunu üzerinden atması gibi. Bu arada otururken de bir film izlemek ülke insanı olarak hemen hepimizin zevk alacağı bir durum olmaktadır. İşte tam da burada imdadımıza yetişen internet sayesinde dilediğiniz zaman dilediğiniz türden filmi ki bunlar hangi türden olursa olsun fark etmez.

 

İster komedi, ister gerilim, ister romantik hiç fark etmez hangisini istersek izlemek mümkün. Mesela korku filmi izlemek istiyoruz bunun için yapmamız gereken tek şey, internet üzerinde arama motoru üzerinde bulunan arama kısmına film izle korku ya da korku filmi izle ve ya filmin adını direkt olarak biliyorsanız, filmin adını yazarak istediğimiz filme ulaşmak mümkün olmaktadır. Bu kadar basit olan internet üzerinden film izleme imkânı ile artık kimse istediği filmi izlemekten geri kalmasına gerek yok. Siz yeter ki boş zamanlarında değerlendirmek için film izlemek isteyin. Film izlemek artık internet üzerinden çok kolay.

 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim