• BIST 9939.26
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Film İzlemek

Film İzlemek
Uzun yıllardır düzenli olarak güncel filmleri eklediğimiz film izleme sitemizde, gururla söylüyoruz büyük kazançlar elde etmedik.

film izleşeklinde arama yaptığınızda karşınıza çıkan sitemiz, 1080p film imkanı sağlayan, online yerli ve yabancı film izleme sitesidir.

Uzun yıllardır düzenli olarak güncel filmleri eklediğimiz film izleme sitemizde, gururla söylüyoruz büyük kazançlar elde etmedik. Aksine her ay cebimizden ekstra ödeme yaptık. Kazanç elde etmeyi ön plana koymadığımız dolayı bu zarar bize hiçbir zaman problem yaratmadı. Destekleyici güzel mesajlarınız, vakit vakit gelen bağışlarınız bize ve sitemize büyük güç verdi. Masraflarımızı bir şekilde çıkarmaya devam ettik. İnatla gelen yüksek reklam tekliflerine karşın sabırla siz değerli ziyaretçilerimi bıktırmayacak kadar reklam alma politikamızı sürdürdük. Seçici olduk, niteliği ve isteklerinizi en ön planda tuttuk. Film izle sitemizde rahatlığı, keyfi ve güveni bulacağınızı siz değerli ziyaretçilerimize garanti ediyoruz.
Sitemizde görüldüğü player sistemini ülkemizde ilk kullanan ekip bulunduğumuzu yine gururla söylüyoruz. Piyasada görüldüğü bütün benzer sistemler ya bizden ya da kopyalarımızdan ilham alınarak yapılmıştır. Hızlı yüklemesiyle ünlü olan player sistemimiz yardımıyla, 720p çözünürlükte bile problem yaşadığınız bilgisayarlarınızda, 1080p ayrıcalığını yaşayabileceksiniz. Mobil ve tabletlerde de yüksek niteliği yayınlayan sistemimiz yardımıyla dilediğiniz her yerden içeriklerimize ulaşabileceksiniz.

Kapanan ünlü film sitelerinden sonra, insanların tarayıcılarının favoriler kısmına ekleyeceği, içine sinecek ve çevresine de tavsiye edeceği bir site hala çıkmadı. İnsanlar internette olan çeşitli film izleme sitesine mecburiyetten katlanır duruma geldi. Bu durumun en önemli nedeni film izleme siteleri ve filmi full izlesiteleri gibi alanlarda deneyimi olmayan bireylerin film izleme sitesi açmasıydı. Altyazı kayması, fps, encoder nedir bilmeyen, torrent seedlemeyi vakit kayıbı olarak gören bireylerin teknik olarak mevzuya hakim olmaması ve kullanıcı isteklerini bilmemesi bizleri bu halle karşı karşıya getirdi. Ekibimiz, yıllardır web tasarımı ve arama motoru optimizasyonu alanı üstüne hizmet veren, 4 yıldır altyapımızda değişik film siteleri amacıyla hizmet vermiş profesyonel şahıslardan oluşmaktadır. Tecrübelerimiz yardımıyla bir kullanıcının dizi sitesinden neler beklediğini biliyoruz, geliştirmemizi dilediğiniz alanlarda da süratli çözümleri size sunuyoruz. Başka sitelerin meydana getirdiği destek sayfalarında olan istekler, sitemizde esasen uzun vakittir mevcut olan özelliktir.

Altyazıları En Hızlı Şekilde Ekliyoruz

Reklam dolu paralı sitelerde bulunduğu gibi altyazı çevirmenlerimiz ya da yazı yazarlarımız maalesef yok. Bu yüzden bütün altyazıları ve dizi konularını kendimiz hazırlıyoruz. Altyazıları en hızlı şekilde kendimiz hazırlıyoruz. Altyazı sitelerinde daha erken çıkaran olursa onların altyazılarından ücret ödeyerek destek alıyoruz. Filmlerin 360p sürümlerini en erken biz yayınlamıyoruz ama 1080p nitelikte ilk yayınlayan film izleme sitesi konumunda bulunduğumuzdan emin olabilirsiniz. Sadece yeni filmleri değil eskiden efsane olmuş eski dizileri de sitemize ekliyoruz. Arşivlerde bulunması gereken 300 seviyesinde öncelikli dizi belirleme ettik. Yarısına yaklaştık bu sayının. Günler geçtikçe bu farkı süratli şekilde elimizden geldiğince kapatacağız.

Full sürüm film izleme sitemizdeki takipçilerimizin de bildiği gibi olumlu olumsuz bütün kullanıcı mesajlarına dönüş yapıyoruz. Hatalarımızı kabul ediyoruz, eleştirilerinizi okuyor ve mutlaka dikkat edeceğimiz bir yere not alıyoruz.

360p, 480p ya da convert programlarıyla dönüştürülmüş düzmece 720p videoları kullanmıyoruz. Piyasada belirleme edilen en iyi niteliğe sahip 1080p dosyaları seçiyoruz. Geç yayınlamak pahasına da olsa 1080p sürümleri bekliyoruz ve yayınlıyoruz. Görüntü niteliğimizi dilediğiniz siteyle karşılaştırabilir ve aradaki farkı çok net bir şekilde görebilirsiniz. İşimizi severek yapıyoruz. Modarotörlerimiz sizler gibi fazlasıyla filmleri takip eden, sık sık güncel filmleri kaçırmadan izleyen kişilerdir.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim