• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

Fluence Roadshow Muğla ile start verdi

Fluence Roadshow Muğla ile start verdi
Bursa Oyak Renault Fabrikaları’nda üretilen elektrik motorlu Fluence’ın, 2011 yılında başlayan kamu kuruluşlarına satışının ardından Mayıs 2012’den bu yana nihai tüketiciye satışı gerçekleştiriliyor.

 

Renault markası, 4 farklı elektrik motorlu araç modelinin seri üretimini gerçekleştiren dünyadaki tek öncü markadır. Bu devrimsel nitelikteki yeni teknolojinin geniş kitlelere tanıtımını gerçekleştirmek üzere, Türkiye’de bir Fluence Z.E. Roadshow düzenleniyor. Roadshow kapsamında Muğla, Eskişehir, Manisa, Aydın, Çanakkale, Trabzon, Samsun, Kayseri, Tekirdağ olmak üzere 9 ilde konferans, tanıtım ve deneme sürüşü organize ediliyor.
 
19 Mart 2013 tarihinde Fluence Z.E. Roadshow’un ilk durağı Muğla oldu. Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katılımlarıyla gerçekleşen organizasyon, Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar’ın konuşmacılığını üstlendiği konferans ile başladı. Ardından Belediye Başkanı Dr. O. Gürün Fluence Z.E. ile bir deneme sürüşü yaptı.
 
Fluence Z.E., Başbakanlık, T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Konya Valiliği, ,Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili Kadıköy Belediyesi elektrik motorlu araç kullanan kamu kuruluşları arasında yer alıyor.  
 
Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar: “Dünyada olası bir çevre felaketine biz de otomobil sektörü olarak duyarlı olmak zorundayız. Renault markasının öncüsü olduğu elektrik motorlu otomobiller devrimsel nitelikte yeni bir teknoloji. Fluence Z.E. kullanımının geniş kitlelere ulaşması ile insan sağlığı ve çevreyi korumaya destek olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.” dedi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim