• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Flynas kuruluşunun 10. yılını kutladı

Flynas kuruluşunun 10. yılını kutladı
Suudi Arabistan merkezli havayolu şirketi Flynas, 10. Kuruluş yıldönümünü görkemli bir buluşmayla kutladı.

Suudi Arabistan merkezli havayolu şirketi Flynas, 10. Kuruluş yıldönümünü görkemli bir buluşmayla kutladı.

Çırağan Sarayı’nda 10. yıl için organize edilen yemeğe Türkiye’nin dört bir yanından acenteler katılırken, Flynas’ın kısa sürede gerçekleştirdiği büyümenin önemine vurgu yapıldı.

Organizasyonda başarılı acentelere ödülleri Flynas CEO’su Paul Byrne takdim ederek başarılarından ötürü kutladı.

Kutlama gecesinde bir konuşma gerçekleştiren Flynas Türkiye Başkanı Cem Tanyeri; ‘Biz en büyük sıçramayı 2015 ve 2016 yıllarında gerçekleştirdik. Baktığınızda 8 kat büyüme kaydettik. Riyad’dan haftada 3 kez uçarken bu sayıyı haftanın her gününe çıkardık. Yazın Trabzon seferlerimiz de başlıyor. Biz ekonomiye bir katkımız olsun istiyoruz’ dedi.

UÇAKLAR DOLU UÇTU

10. Yıl kutlamasında AirportHaber’in sorularını yanıtlayan Paul Byrne; ‘Türkiye’de daha fazla büyüyeceğiz’ dedi.

Paul Byrne; ‘Bu yıl bizim için ilginç bir sene oldu. Sabiha Gökçen’e daha fazla erişim sağladık ve bu konuda oldukça başarılı olduk.Türkiye’den gerçekleştirdiğimiz uçuşlarda uçaklarımız ciddi doluluk oranlarına ulaştı. Hedefimiz doluluk oranını artırarak Türkiye’den daha fazla yolcu taşıyabilmek. Hali hazırda Pegasus ile birlikte uçtuğumuz Trabzon’a yaz sezonunda direkt uçuşlar başlatıyoruz. Böylece daha fazla yolcu taşıyarak hedeflerimize doğru ilerleyeceğiz.

Bu konuda Pegasus ile oldukça iyi işler yapıyoruz.

Biliyorsunuz Arap bölgesinde Karadeniz’e ciddi ilgi var. Bölgenin güzelliği ve yeşilliği burayı çok popüler yapıyor.  Biz de bu fırsatı değerlendirmek istiyoruz.

120 YENİ AIRBUS A320NEO GELECEK

Şu anda 28 olan uçak sayımızı kısa sürede artıracağız. Airbus ile yaptığımız A320NEO anlaşması kapsamında 120 yeni A320NEO’yu filomuza dahil edeceğiz.

Herşeye rağmen Ortadoğu’nun bu hali bizi de etkiliyor. Ancak şunu söylemek istiyorum ki 27 yıl sonra ilk kez Suudi Arabistan-Bağdat arasındaki seferlerimizi de başlatıyoruz.

FLYNAS 3. HAVALİMANINDA OLACAK MI?

Şu an için 3. Havalimanıyla ilgili bir planımız yok. Havalimanının açılıp neler getireceğini görmemiz gerekiyor. Şu an için Sabiha Gökçen’deki planlarımız Pegasus ile birlikte devam ediyor ve oldukça da iyi gidiyor.

Biz low cost bir havayoluyuz ancak diğer low cost şirketlerden bazı farklarımız var. Örneğin business class uçurabiliyoruz ve yolculara ciddi avantajlar sunan kampanyalar düzenleyebiliyoruz. Çünkü Suudi Arabistan’ın en iyi düşük maliyetli havayolu ödülünü kazanan tek havayoluyuz’ dedi.

Gecede 10. Yıl anısına bir de pasta kesildi.

Kaynak: Fatih AKDENİZ / AirportHaber

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim