• BIST 8883.07
  • Altın 2238.645
  • Dolar 32.3358
  • Euro 35.0932
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Gazipaşa Havalimanı seferlere başlıyor

Gazipaşa Havalimanı seferlere başlıyor
Alanya Gazipaşa Havalimanı'nın 3C kategorisindeki uçakların operasyon yapabilmesine izin vermesinin ardından, 23 Mayıs'ta Düsseldorf Havalimanı'ndan Alanya Gazipaşa Havalimanı'na uçak kaldıracağını açıkladı.

Gazipaşa Havalimanı seferlere başlıyor

Thomas Cook çatısı altında faaliyet gösteren Öger Tours, Alanya Gazipaşa Havalimanı'nın 3C kategorisindeki uçakların operasyon yapabilmesine izin vermesinin ardından, 23 Mayıs'ta Düsseldorf Havalimanı'ndan Alanya Gazipaşa Havalimanı'na uçak kaldıracağını açıkladı.

Hamburg kentindeki Öger Tours'un basın merkezinden yapılan açıklamada, Alanya Gazipaşa Havalimanı'na izin çıkmasının ardından tur operatörlerinin bölgeye olan ilgisinin arttığı ve bölgeye olan transfer süresinin kısalacağı belirtildi.

Öger Tours'da Türkiye Satışları Sorumlusu Altan Tarakçı, Türkiye ağırlıklı programlar ve turlar sunan bir uçak şirketi olarak Gazipaşa Havalimanı'nın uçuşa açılmasının ile transfer süresinin 2 saat 30 dakikaya kısaltılmasının önemine dikkat çekti. Yapılan açıklamada ayrıca Öger Tours'un Almanya'dan haftada dört kere Hannover, Düsseldorf, Berlin ve Münich Havalimanları'ndan "Germania' ve "Hamburg Airways' uçak şirketleri ile Gazipaşa Havalimanı'na uçuşun gerekleştirileceği kaydedildi.

ALANYA'YA ÖZEL KATALOG

Açıklamada, Alanya Gazipaşa'ya yaz sezonundan 31 Aralık 2012 tarihine kadar uçuş yapmak isteyen yolcularda kişi başına 30 avro indirim uygulanacağı bildirildi. Öger Tours yetkilileri bunun yanı sıra Alanya'ya özel katalog hazırladıklarını, Öger Tours tarafından Almanya'daki tüketicilere yönelik olarak hazırlanan özel Alanya katalogunun 75 sayfadan oluştuğunu ve tüketicilerin beğenisine 92 otel sunulduğu belirtildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim