• BIST 9908.81
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Germanwings ve Brussels'dan ortaklık

Germanwings ve Brussels'dan ortaklık
Germanwings ve Brussels Airlines yolcularına daha iyi hizmet vermek adına birlikte çalışmaya karar verdiler.

İki havayolu arasında imzalanan anlaşma ile Stuttgart üzerinden uçacak yolcular Brüksel Havalimanı’ndan aktarmalı olarak gidecekleri noktaya ulaşabilecekler.

Germanwings ve Brussels Airlines yolcularına daha iyi hizmet vermek adına birlikte çalışmaya karar verdiler. İki havayolu arasında imzalanan anlaşma ile Stuttgart üzerinden uçacak yolcular Brüksel Havalimanı’ndan aktarmalı olarak gidecekleri noktaya ulaşabilecekler.

Brussels Airlines ile imzalanan bu anlaşma sayesinde hem Germanwings hem de Lufthansa yolcuları Afrika ve Avrupa’nın en güzel şehirlerine uçabilecek.

Hizmet verilecek şehirler arasında Madrid, Porto, Birmingham, Bristol, Newcastle, Manchester gibi destinasyonlar bulunuyor.

Germanwings yolcularına mükemmel fırsatlar sunmaya devam ediyor

Germanwings uçuş programı çerçevesinde İstanbul, Antalya, Ankara ve İzmir’den; Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin, Hannover, Hamburg dahil olmak üzere toplam altı noktaya sefer düzenliyor.

Avrupa’nın en başarılı low-cost havayollarından biri olan Germanwings, merkezleri Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin, Hannover ve Dortmund’dan olmak üzere Avrupa’nın 90’dan fazla noktasına uçuyor. Düşük maliyetli havayolu şirketi Germanwings yolcularına 32 adet Airbus A319 tipi uçaklardan oluşan genç bir filoyla hizmet veriyor.

29 Euro’dan başlayan fiyatlarla dikkat çeken Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, 144 kişilik Airbus A319 ile yapılıyor. İstanbul uçuşlarını Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiren Germanwings’in avantajlarından yararlanmak isteyenler şirketin www.germanwings.com  web sitesinden, uluslararası çağrı merkezinden veya Airep ofisinden rezervasyon yaptırabilirler

www.UlasimOnline.Com 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim